Μακρόπουλος: «Εγώ είμαι αυτός που θα ηγηθώ…»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να ηγείται των «πρασίνων» στη σημερινή Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Την επιθυμία του να συνεχίσει να ηγείται του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά και το γεγονός ότι η «μάνα του λόχου» βρίσκεται σε οικονομικό… τέλμα, γνωστοποίησε ο πρόεδρος Αχιλλέας Μακρόπουλος.

Αναλυτικά

ο λόγος του κ. Μακρόπουλου στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, λίγο πριν τη διαδικασία των αρχαιρεσιών με στόχο την ανάδειξη νέου Δ.Σ:
«Φίλες και φίλοι μου Παναθηναϊκοί,

Έχω θητεύσει δίπλα στις μεγαλύτερες Παναθηναϊκές προσωπικότητες του αιώνα και βρίσκομαι ενώπιων σας γιατί δεν διστάζω να δεσμευτώ ότι πρόθεσή μου είναι να προχωρήσω με βάση όλα όσα έχω διδαχτεί στο διάβα της ζωής μου από τον Απόστολο Νικολαϊδη, τον Αντώνη Ματζαβελάκη, τον Γιάννη Μαλακατέ, τον Παύλο Γιαννακόπουλο κι όλα τα μυθικά «μεγαθήρια» του Τριφυλλιού με τα οποία είχα την τύχη αλλά και την τιμή να συμπορευθώ ώστε να καμαρώνουμε όλοι μια ζωή «πρώτο μάγκα» τον Παναθηναϊκό.

Δεν επιθυμώ να σας κουράσω αλλά αισθάνομαι υποχρεωμένος να καταθέσω τις σκέψεις και τις προτάσεις μου ενώπιων της Γενικής Συνέλευσης.

Έπειτα από τον ορισμό μου ως Προέδρου του Ερασιτέχνη από το Πρωτοδικείο για να σωθεί την ύστατη στιγμή από τα χειρότερα ο σύλλογος, τον ευτελισμό και την πλήρη απαξίωση, ήρθε η στιγμή να ζητήσω την ψήφο σας με μοναδικό πλοηγό της ζωής μου να συνεχίσω να πορεύομαι στην υπηρεσία του μεγάλου, του τεράστιου του μοναδικού Παναθηναϊκού.

Κι όμως, έπειτα από τόσα χρόνια βρέθηκα ενώπιον ενός σημαντικού διλλήματος προϊόν της στυγνής, της ωμής, της σκληρής οικονομικής πραγματικότητας.

Να αναλάβω την πρωτόγνωρη ευθύνη να συνεχίσω να ηγούμαι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με όνειρο, στόχο, κι ελπίδα την ανάκαμψή του κατ’ αρχήν κι εν συνεχεία την εκτόξευση του.

Δεν χρειάσθηκε πολλή ώρα για να πάρω την τελική μου απόφαση. Εγώ είμαι αυτός που θα ηγηθώ της επόμενης μέρας του Παναθηναϊκού μας, και θα προσπαθήσω μαζί με τους άμεσους συνεργάτες μου να βγάλουμε το σύλλογο από το τέλμα.

Κι αυτό είναι καταρχήν η εξόφληση του δυσβάστακτου χρέους που έχει συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια με σφικτή οικονομική και παράλληλη επένδυση στις ακαδημίες, τους νεαρούς αθλητές μας, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να γαλουχηθούν στον πρωταθλητισμό με το τριφύλλι στο στήθος.

Βέβαια, πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Μετά και τα όσα εκτυλίχθηκαν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή που μας πέρασε και στα οποία η Αστυνομία και η Πολιτεία έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι διπλά ζημιωμένος.

Αν συνεχιστεί ο μαρασμός στην ΠΑΕ, τότε οι εξελίξεις θα συμπαρασύρουν και τη «Μάνα του Λόχου», όπως ήδη έχουν αρχίσει να μας επηρεάζουν και τότε όλος ο σύλλογός μας θα βρεθεί σε δυσχερέστατη θέση.

Κι αυτή είναι η αλήθεια που πρέπει ν’ αποδεχθούμε όλοι, αν θέλουμε να επενδύσουμε με ειλικρίνεια στο παρόν αλλά κυρίως στην επόμενη μέρα του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας.

Ο Π

Keywords
Τυχαία Θέματα