Μανωλιουδάκη: «Ό,τι καλύτερο ενόψει Προολυμπιακού»

Η διεθνής πολίστρια αναφέρθηκε στο υπερατλαντικό ταξίδι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και τη συμμετοχή στο «Holiday Cup».

«Στις ΗΠΑ πάμε για προετοιμασία. Μόνο τις αντιπάλους μας να δει κάποιος θα καταλάβει ότι πρόκειται να γίνουν πολύ δυνατά παιχνίδια. Θα είναι καλό γιατί θα πάρει μέρος και ο Καναδάς, πιθανός αντίπαλος μας, στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά. Θα έχουμε μια εικόνα της ομάδας και περισσότερες πληροφορίες, άμεσα,

για αυτήν. Αλλιώς είναι να βλέπεις βίντεο, να μαθαίνεις μέσω διαδικτύου και αλλιώς είναι να αγωνίζεσαι. Οι ΗΠΑ είναι η γνωστή δυνατή ομάδα και όσο για την Ιταλία, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Εκτός των επίσημων παιχνιδιών, θα γίνουν και κοινές προπονήσεις, θα είναι ό, τι καλύτερο ενόψει και των αγώνων του προ-Ολυμπιακού», δήλωσε η διεθνής πολίστρια Φιλιώ Μανωλιουδάκη στο σάιτ της Ομοσπονδίας.

Όσον αφορά στο γεγονός πως η Ρωσία τέθηκε επικεφαλής στο Προολυμπιακό τουρνουά όπως και η Ελλάδα, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη είπε: «Απ’ ότι μου λένε και τα κορίτσια, στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά, πέφτουν κορμιά. Υπάρχει πολύ μεγάλο άγχος και σίγουρα είναι πολύ καλό που αποφεύγεις ένα από τα φαβορί. Το ότι στο Αϊντχόβεν οι Ρωσίδες ήρθαν 4ες δε σημαίνει ότι δεν είναι καλή ομάδα. Το ίδιο και με την Ολλανδία, που την περιμέναμε στα μετάλλια και έμεινε 6η. Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, αλλά η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμη και υπό πίεση».

Keywords
Τυχαία Θέματα