Μανωλόπουλος: «Ξευτιλίστηκε το πρωτάθλημα»

Δεν ήταν ευχαριστημένος από την απόφαση περί αναβολής των play off ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλή, Γιώργος Μανωλόπουλος, και δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει «σκληρά» λόγια, όταν σχολίασε τις σχετικές εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, ο Μανωλόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στη «NOVA», στην οποία ισχυρίστηκε ότι το πρωτάθλημα... ξευτελίστηκε:

«Με την απόφαση της Λίγκας ξευτελίστηκε

το πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής όλους τους κανόνες του τηρεί. Δεν κυνηγάει κανέναν και δεν το έχει κάνει ποτέ. Έχουμε χαμηλώσει το μπάτζετ και σιγά σιγά τακτοποιούμε τα παλιά. Πλέον οι μάσκες πέσανε. Είδαμε όλοι ποιοι δεν θέλουν τον Ηρακλή. Δεν αμφιβάλει κανείς γι' αυτό πλέον».

Μίλησε επίσης για τις επόμενες κινήσεις του Ηρακλή:

«Τα συμφέροντα δεν πλήττουν τον Ηρακλή. Αν ανακληθεί η άδεια, θα κάνουμε ό,τι μας πει η Επιτροπή, τι άλλο να κάνουμε... Το κακό είναι ό,τι το συμβούλιο πήρε αποφάσεις επί υποθετικών θεμάτων και όχι επί πραγματικών. Η ΕΣΑΠ παίζει παιχνίδια και κοιτάει να διαλύσει το πρωτάθλημα της Α1».

Για τα χρέη:

«Δηλαδή μόνο ο Ηρακλής χρωστάει; Έχουν ψάξει όλους του Ερασιτέχνες και των έντεκα ομάδων και δεν χρωστάει κανείς. Δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημά τους; Μιλάμε για το ΤΑΑ Ηρακλής ή για τον Γ.Σ; Ας βγουν επίσημα με στοιχεία να πούνε ό,τι δεν χρωστάει κανείς άλλος Ερασιτέχνης».

Και για τις συνέπειες της απόφασης:

«Ο πόλεμος είναι κάποιοι να γαντζωθούν στις καρέκλες τους. Η διακοπή 23 ημερών είναι θάνατος της Α1. Ο καθένας ψηφίζει ότι τον φωτίσει .Ρωτήστε τους αυτούς που ψήφισαν υπέρ της αναβολής, γιατί το έκαναν. Αντί να παραιτηθεί ο πρόεδρος του συμβουλίου μετά το μπάχαλο αυτό, παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος κ. Καρβούνης».

Keywords
Τυχαία Θέματα