Μάντζαρης: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν»

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανιωνίου και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να σκέφτεται πλέον το Final 4.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ της ομάδας του Πειραιά τόνισε αναλυτικά μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο: «Όπως εξελίχτηκε το σημερινό παιχνίδι, είμαστε ικανοποιημένοι. Πήραμε αυτό που θέλαμε, προκριθήκαμε στους τελικούς του πρωταθλήματος και πλέον προετοιμαζόμαστε

για το Final 4. Δεν μπορούμε να δώσουμε κάποιο παιχνίδι από τους τελικούς με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για να κρατηθούμε σε φόρμα ενόψει του Final 4. Θα κάνουμε όμως δυνατές προπονήσεις και μάλλον κάποιον φιλικό αγώνα για να διατηρηθούμε σε φόρμα. Είναι πολύ δύσκολο να πάμε στην Κωνσταντινούπολη χωρίς να έχουμε παίξει κάποιο παιχνίδι».

Όσο για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός ενόψει του Final 4 της Κωνσταντινούπολης ο Μάντζαρης υπογράμμισε: «Πρέπει να βελτιώσουμε διάφορα νεκρά διαστήματα που έχουμε στο παιχνίδι μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε τον καλό μας εαυτό. Αν γίνει αυτό δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα