Μαραθιανός: «Ο Παναθηναϊκός αξίζει το τρόπαιο!»

16:47 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την άποψη ότι η ομάδα Κ20 του Παναθηναϊκού αξίζει να στεφθεί πρωταθλήτρια στο Πρωτάθλημα Υποδομών της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Ζάχος Μαραθιανός, με τον Κρητικό επιθετικό να ζητάει από τον κόσμο των «πράσινων» να πάει στην Λεωφόρο.

Από τους πρωταγωνιστές της σημερινής (05/05) νίκης της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού απέναντι στην Κέρκυρα

ήταν ο Ζάχος Μαραθιανός. Με ένα γκολ και άλλη μια ασίστ, ο διεθνής στράικερ συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση των τριών βαθμών -και μιλώντας μετά τη λήξη του αγώνα- ξεκαθάρισε ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ η ομάδα του θα ψάξει μόνο τη νίκη για να κατακτήσει τον τίτλο!

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε μετά το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ. Αυτό το ματς ήταν πιο δύσκολο από το επόμενο με τον ΠΑΟΚ που κρίνει τον τίτλο κατά τη γνώμη μου. Αυτό με τους Θεσσαλονικείς είναι ένα ντέρμπι και τα εύκολα παιχνίδια είναι αυτά που φοβόμαστε περισσότερο», δήλωσε αρχικά για το παιχνίδι με τους Φαίακες.

Πλέον, μετά την επιστροφή σας στην κορυφή της βαθμολογίας, έχει αλλάξει η ψυχολογία σας;
«Κοιτάμε από αυτή τη στιγμή το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα θα προετοιμαστεί κατάλληλα και ελπίζουμε πως ο κόσμος θα είναι εδώ. Τον καλούμε κοντά μας και ελπίζουμε να μας ακούσει και να είναι δίπλα μας, ώστε να μας βοηθήσει με την παρουσία του. Θέλουμε να δείξουμε πως τους τελευταίους δέκα μήνες δουλεύουμε σκληρά και αξίζουμε το τρόπαιο».

Πόσο θετικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός πάει για δύο αποτελέσματα με τον ΠΑΟΚ;
«Δεν σκεφτόμαστε κανένα άλλο αποτέλεσμα. Πάμε μόνο για τη νίκη, γιατί αν πούμε πως και με την ισοπαλία βολευόμαστε, μπορεί να την πατήσουμε».

Ένα σχόλιο για το γκολ που πέτυχες και την προσωπική σου παρουσία;
«Η ομάδα έπαιξε καλά, έτυχε να βάλω εγώ το ένα γκολ, η νίκη μετράει και όχι η δική μου απόδοση στο ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα