Μαυρωτάς: «Η πρεμιέρα θα κρίνει πολλά»

Ο Γιώργος Μαυρωτάς έχει φάει τα Ευρωπαϊκά με το… κουτάλι, έχοντας λάβει μέρος σε οκτώ πρωταθλήματα, άρα είναι και ο ειδικός να κάνει την πρόβλεψή του.

Ο βετεράνος πλέον, πολίστας είχε λάβει μέρος σε οκτώ Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (1985, 1987, 1989, 1991, 1993, 1995, 1997, 1999) και βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας μαζί με τον Κώστα Λούδη.

Έτσι, ο Γιώργος Μαυρωτάς ως… μετρ του είδους δίνει τα δικά του προγνωστικά μέσω του Onsports για το φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Νομίζω ότι

ο στόχος πρέπει να είναι η εξάδα και από ‘κει και πέρα, τα πράγματα είναι ανοικτά. Τα τρία πρώτα παιχνίδια είναι τα πιο σημαντικά και νομίζω πως η πρεμιέρα με τους Ολλανδούς θα κρίνει πολλά. Αν πάρουμε το εισιτήριο για την εξάδα, θα έχει φύγει το άγχος της πρόκρισης στο προολυμπιακό τουρνουά, θα πάμε χωρίς άγχος στα επόμενα παιχνίδια για να κερδίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Είναι πρωτόγνωρο βέβαια, αυτό που συμβαίνει φέτος, ότι δηλαδή το Πανευρωπαϊκό γίνεται Γενάρη και μπορεί να επηρεάσει τις ομάδες. Δεν ξέρω σε ποια κατάσταση θα βρίσκονται, αλλά πιστεύω ότι οι χώρες που θα έχουν τον πρώτο λόγο θα είναι αυτές που οι ομάδες τους πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα, δηλαδή Κροάτες, Σέρβοι, Ιταλοί, Ούγγροι και πιο πίσω το Μαυροβούνιο», ήταν η δήλωση του Γιώργου Μαυρωτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα