Μαζί στην κορυφή Έρθκουεϊκς και Ρέαλ

04:22 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Με δύο γκολ του Στέφεν Λένχαρτ, ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή, οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς επικράτησαν με 2-1 των Φιλαδέλφεια Γιούνιον.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ελλείψεις, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε ο Λένχαρτ με τα δύο πρώτα του φετινά γκολ. Όλα τα τέρματα καταγράφηκαν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, αφού ο Γκάμπριελ Γκόμεζ ισοφάρισε σε 1-1 στο 83ο λεπτό για την «ένωση».

Έστω και με σκορ 3-2 σε βάρος του Τορόντο, η Ρέαλ έμεινε στην

πρώτη θέση της δυτικής περιφέρειας του MLS, μαζί με τους «σεισμούς». Ο Τζόνι Στιλ έκρινε το ματς με γκολ στις καθυστερήσεις και υποχρέωσε τον καναδικό σύλλογο στην έβδομη διαδοχική του ήττα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Στις καθυστερήσεις ισοφάρισαν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι και πήραν την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στο Ντάλας. Ο Πατ Νούναν αποτέλεσε τον σκόρερ της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία ανέβασε την απόδοσή της στα τελευταία λεπτά.

Με το ένατο φετινό γκολ του Τιερί Ανρί επικράτησαν οι Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς των Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον με 1-0. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος σκόραρε στο έβδομο λεπτό της αναμέτρησης και οι Νοεϋορκέζοι υπερασπίστηκαν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος, αν και ο Γάλλος στράικερ αποχώρησε τραυματισμένος.

Πήρε τη νίκη η Ντι Σι Γιουνάιτεντ με 3-2 σε βάρος των Χιούστον Ντάιναμο. Ο Μαϊκόν Σάντος πέτυχε δύο γκολ και ο Ντουέιν Ντε Ροζάριο ένα, ενώ ο Ουίλ Μπριν σκόραρε δύο φορές για τους Τεξανούς.

«Τεσσάρα» σημείωσαν οι Κολοράντο Ράπιντς επί των Σίβας ΗΠΑ. Δύο γκολ είχε ο Καμανί Χιλ στα τελευταία δέκα λεπτά, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν ήδη προηγηθεί με 2-0, οπότε το παιχνίδι κρίθηκε από νωρίς.

Στο τέλος σκόραρε ο Γιανγκ Πίο Λι και οι Βανκούβερ Ουάιτκαπς «απέδρασαν» με 1-0 από το «Crew Stadium» σε βάρος των Κολόμπους Κρου. Το γκολ σημειώθηκε με εκτέλεση φάουλ.

Τυχεροί στάθηκαν οι Σιάτλ Σάουντερς στο 2-1 επί των Σικάγο Φάιρ στο «Toyota Park». Οι «φωτιές» είχαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά έμειναν μακριά από τη νίκη για έβδομο συναπτό παιχνίδι.

Παρακάτω όλα τα σαββατιάτικα (28/04) αποτελέσματα:

Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς-Νιου Ίνγλαντ Ρεβολούσιον 1-0
Φιλαδέλφεια Γιούνιον-Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 1-2
Κολόμπους Κρου-Βανκούβερ Ουάιτκαπς 0-1
Ντι Σι Γιουνάιτεντ-Χιούστον Ντάιναμο 3-2
Σικάγο Φάιρ-Σιάτλ Σάουντερς 1-2
Κολοράντο Ράπιντς-Σίβας ΗΠΑ 4-0
Ρέαλ Σολτ Λέικ-Τορόντο 3-2
Λος Άντζελες Γκάλαξι-Ντάλας 1-1

{youtube}E27cgwaAWFA{/youtube}

{youtube}CESZaY-vVjQ{/youtube}

{youtube}PIaArzz1yo8{/youtube}

{youtube}4hziNa6aDgU{/youtube}

{youtube}0fghUpwky8w{/youtube}

{youtube}fVY5ssXuAXw{/youtube}

{youtube}4x2O2oOGurA{/youtube}


Keywords
Τυχαία Θέματα