Παράπονα του Καρλ για την άμυνα του Μπάινουμ

03:42 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την έντονη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Τζορτζ Καρλ αναφορικά με την άμυνα των Άντριου Μπάινουμ στον πρώτο αγώνα των Ντένβερ Νάγκετς στα playoffs.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν εύκολα με 103-88, ενώ ο σέντερ των «λιμνάθρωπων» έκανε triple double με τη βοήθεια των δέκα μπλοκ, τα οποία κατέγραψε κόντρα στον σύλλογο του Κώστα Κουφού. Ωστόσο ο Καρλ, προπονητής

των Νάγκετς, είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης:

«Ο Μπάινουμ έκανε αντικανονική άμυνα. Συνέβαλε σε αρκετές άμυνες ζώνης. Του καταλογίστηκε μία σχετική τεχνική ποινή, αλλά εγώ είδα τουλάχιστον τριάντα άμυνες ζώνης. Γνωρίζαμε ότι δεν θα τιμωρηθεί, αφού οι αντικανονικές άμυνες εφαρμόστηκαν με προσοχή. Παίζουμε με ταχύτητα και οι διαιτητές δεν διακρίνουν την παραβίαση των κανονισμών με αυτόν τον τρόπο. Ο Μπάινουμ ήταν εξαιρετικός αμυντικά, αφού ο Πάου Γκασόλ στηνόταν μπροστά του και μαζί προστάτευσαν εξαιρετικά το καλάθι τους».

Ο Κένεθ Φαρίντ συμφώνησε με τον κόουτς του, αλλά πλέον οι Νάγκετς εξετάζουν λύσεις απέναντι στην αντικανονική άμυνα των Λέικερς, αφού θεωρούν πως αυτή θα διατηρηθεί στα επόμενα παιχνίδια. Το θετικό για τους εκπρόσωπους του Ντένβερ είναι πως ο Τζόρνταν Χιλ προστέθηκε στα προβλήματα των αντιπάλων τους, ενώ υπάρχει ήδη η δεδομένη απουσία του Μέτα Ουόρλντ Πις.

Keywords
Τυχαία Θέματα