Με Kesler στα πέναλτι οι Κανάκς

Οι πρωτοπόροι της Northwest επικράτησαν στα πέναλτι των Φίνιξ Κογιότες ύστερα από τα 1-1 των δύο ομάδων σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Όπως και σε έξι από τα τελευταία τους επτά παιχνίδια, έτσι και σε αυτό με το οποίο άνοιξαν σειρά εντός έδρας αγώνων, οι Κανάκς χρειάστηκαν πέναλτι. Συνέχισαν μάλιστα τα θετικά τους αποτελέσματα στην τελική διαδικασία καθορισμού νικητή, καθώς ο Ryan Kesler σημείωσε το νικητήριο γκολ στον έκτο γύρο.

Νωρίτερα,

οι David Booth, Alexander Edler και Cory Hodgson είχαν επίσης πετυχημένες εκτελέσεις σε βάρος του Jason LaBarbera, αλλά ο Roberto Luongo παραχώρησε γκολ-ισοφάρισης σε Mikkel Boedker, Gilbert Brule και Ray Whitney. Γενικά τα πέναλτι είχαν πολλές πετυχημένες εκτελέσεις, αφού αμφότεροι οι τερματοφύλακες ξεγελάστηκαν στην πλειονότητα των περιπτώσεων.

Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, ο David Booth διαμόρφωσε το 1-0 υπέρ των φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Ωστόσο, 2:06 πριν την λήξη ο Keith Yandle έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, έπειτα από το οποίο άρχισαν τα πέναλτι.

Πλέον, ο σύλλογος του Βανκούβερ έχει 76 βαθμούς και ρεκόρ 6-6 στα πέναλτι. Με αυτή την συγκομιδή παραμένει στην δεύτερη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL. Από την πλευρά τους, οι «λύκοι» συμπλήρωσαν μεν 63 βαθμούς και έμειναν στην όγδοη θέση του ίδιου γκρουπ 15 ομάδων, αλλά απώλεσαν νικηφόρα σερί πέντε παιχνιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα