Διαψεύδει για Τότεναμ ο Αζάρ

08:16 14/2/2012 - Πηγή: AEK365

Στα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έρχεται σε συμφωνία με την Τότεναμ έσπευσε να διαψεύσει ο Εντέν Αζάρ με τον μεσοεπιθετικό της Λιλ να ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για φήμες αν και υπογράμμισε πως η Τότεναμ είναι μια ομάδα που τον ενδιαφέρει.

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό του Βελγίου, ο Αζάρ τόνισε: "Είχα πει ότι θέλω να πάω στην Αγγλία γιατί πιστεύω πως μπορώ να μάθω τα καλύτερα εκεί μιας και κάθε εβδομάδα γίνονται μεγάλα παιχνίδια, ακόμα και με

μικρομεσαίες ομάδες, μεγάλα παιχνίδια σε σπουδαία ατμόσφαιρα. Τα όσα γράφτηκαν για την Τότεναμ είναι φήμες. Είναι μια ομάδα που με ενδιαφέρει, καθώς έχει εξαιρετικούς παίκτες και εξαιρετικό προπονητή. Δεν έχω υπογράψει τίποτα ακόμα, είναι πολύ νωρίς. Αυτή την στιγμή είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Λιλ".
Παράλληλα ο Αζάρ απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε ισπανική ομάδα λέγοντας: "Η Ισπανία είναι ίσως το καλύτερο μέρος για το στυλ παιχνιδιού μου αλλά πιστεύω πως θα πρέπει να είσαι είτε στην Μπαρτσελόνα είτε στην Ρεάλ Μαδρίτης να θες να κερδίσεις τίτλους. Είναι δύσκολο στην ηλικία μου να παίξεις σε αυτές τις ομάδες".

Keywords
Τυχαία Θέματα