Με RBI του Μουστάκα οι Ρόγιαλς

Ο Μάικ Μουστάκας είχε 2/4 hits και ένα RBI στο εκτός έδρας 4-2 των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς επί των Κλίβελαντ Ίντιανς.

Με έξι «δυνατά» inning του Luis Mendoza (1-2) οι «βασιλικοί» επικράτησαν με δύο νίκες στην τριπλή σειρά του Κλίβλαντ. Η επιτυχία του Mendoza σε βάρος του Josh Tomlin κατακυρώθηκε με το δεύτερο φετινό save του Jonathan Broxton.

Ένα τριπλό home run του Angel

Pagan στο ένατο inning διαμόρφωσε το 6-5 των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς επί των Σινσινάτι Ρεντς. Έτσι ο Sean Marshall (0-2) απώλεσε την ευκαιρία για save, ενώ ακολούθησε ο Santiago Casilla με το δεύτερό του φετινό save. Νωρίτερα οι Jay Bruce και Scott Rolen είχαν πετύχει home runs για τους «κόκκινους».

Σε βάρος του Heath Bell (0-3) σημείωσαν την ανατροπή με... 13 hitters οι Νιου Γιορκ Μετς και κέρδισαν με 3-2 τους Μαϊάμι Μάρλινς. Στα δύο outs, o Kirk Niewnhuis «έγραψε» το νικητήριο single, ενώ οι βάσεις ήταν γεμάτες. Νωρίτερα ο Gaby Sanchez πέτυχε το πρώτο του φετινό home run για τους Μάρλινς.

Τριπλό sweep ολοκλήρωσαν οι Σιάτλ Μάρινερς με το 5-4 επί των Ντιτρόιτ Τάιγκερς. Ένα 2-out double του Chone Figgins στο έβδομο inning αποδείχθηκε νικητήριο, ενώ οι Juston Smoke και Miguel Olivo «έγραψαν» home runs. Για τις «τίγρεις» ο Miguel Cabrera έκανε αντίστοιχο χτύπημα, αλλά ο Brandon League τελείωσε το ματς σε βάρος των Τάιγκερς με το έβδομο φετινό του save.

Με home run του Brandon Allen στο ένατο inning οι Τάμπα Μπέι Ρέις επικράτησαν των Λος Άντζελες Έιντζελς με 4-3. Μοιραίος pitcher ήταν ο Jordan Walden (0-1), o οποίος «ακύρωσε» το προγενέστερο home run του Mark Trumbo.

Στις δύο τα ξημερώματα θα αρχίσει το Μπάλτιμορ Όριολς-Τορόντο Μπλου Τζέις, στις τρεις το Σικάγο Ουάιτ Σοξ-Μπόστον Ρεντ Σοξ και στις πέντε το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Ουάσινγκτον Νάσιοναλς.

Keywords
Τυχαία Θέματα