Με «πειραγμένο» ρόστερ κόντρα στην Τουρκία η Ελλάδα

Παιχνίδι δοκιμών θα είναι το σημερινό (17/03) για την Ελλάδα, που θα αντιμετωπίσει στις 6 μ.μ. την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη για το World League.

Αν και αναμένεται εύκολο, θα είναι ιδιαίτερο το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών με αντίπαλο την Τουρκία που διεξάγεται στις 6 μ.μ. στην Κωνσταντινούπολη.

Και αυτό γιατί θα κάνουν το…

ντεμπούτο τους με το σκουφάκι της Εθνικής, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και ο Νίκος Δεληγιάννης. Φυσικά, οι δύο παίκτες μετρούν ουκ ολίγες συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ωστόσο η 5ετή απουσία του «Τεό» και η απουσία του Δεληγιάννη μετά από 3μισι χρόνια, δίνουν το νόημα του «ντεμπούτου» στην επιστροφή τους.

Στο μεταξύ, ο Ντράγκαν Άντριτς δεν πήρε μαζί του τον αρχηγό Χρήστο Αφρουδάκη –χρέη αρχηγού λογικά θα εκτελέσει ο Κώστας Κοκκινάκης- αλλά και τους Θεοδωρόπουλο, Καραμπέτσο, θέλοντας να τους ξεκουράσει με δεδομένη την ευκολία του αγώνα.

Από ‘και και πέρα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιώργος Ντόσκας ο οποίος ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση και θα χάσει το Προολυμπιακό τουρνουά.

Στο μεταξύ, ο Ομοσπονδιακός προπονητής αναμένεται να… τεστάρει τους νεαρούς Βλαχόπουλο, Γούνα και Γαλανίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Χάνει το Προολυμπιακό ο Ντόσκας

Keywords
Τυχαία Θέματα