Ο «Mr. Aegean» δίνει ελπίδα στον ΠΑΟ

08:57 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η ενέργεια του προέδρου της Aegean Airlines, Θοδωρή Βασιλάκη, να δώσει άτοκο δάνειο ύψους 500.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό έκανε τους ανθρώπους στην ομάδα να αισιοδοξούν πως τελικά θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου. Μάλιστα ο Βασιλάκης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μετοχοποιήσει αυτό το ποσό στο μέλλον.
Ο Αλαφούζος ήταν αυτός που προσέγγισε τον Βασιλάκη

ο οποίος δέχτηκε να δώσει 500.000 άτοκα στον Παναθηναϊκό και είναι σύμφωνος να μετοχοποιήσει το ποσό αυτό μόνο αν δεν βρεθεί επενδυτής ή ομάδα επιχειρηματιών που θα δώσει τα 15 εκ. ευρώ και θα πάρει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ.
Πλέον στον Παναθηναϊκό με τα χρήματα που έχουν βάλει οι Βγενόπουλος, Πολέμης και Βασιλάκης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, έχει ξεκινήσει τις πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές κάτι που χρειαζόταν να γίνει κατόπιν εντολή της UEFA. Επίσης στο χθεσινό Δ.Σ. ανακοινώθηκε πως υπήρξε διακανονισμός τόσο με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα όσο και με τον Ντάνι Φερνάντες και έτσι οι δυο ποδοσφαιριστές θα πάρουν τα χρήματα που τους οφείλονται το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα