Με «σφραγίδα» Ροναλντίνιο η Φλαμένγκο

04:17 2/2/2012 - Πηγή: OnSports

Η Φλαμένγκο επικράτησε της Ρεάλ Ποτοσί από την Βολιβία με 2-0 στην Βραζιλία και προκρίθηκε στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Μπορεί η ομάδα του Ροναλντίνιο να ηττήθηκε με 2-1 στο πρώτο ματς της διπλής σειράς, αλλά αυτό το πλεονέκτημα αποδείχθηκε... πενιχρό για την Ποτοσί. Άλλωστε ο 33χρονος δεξιός οπισθοφύλακας της Φλαμένγκο, Λεονάρντο Μούρα, βρέθηκε σε εκπληκτική βραδιά στο Joao Havelange.

Αρχικά πέτυχε το 1-0 στο 40ό λεπτό με ασίστ του

Ροναλντίνιο. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με τον Μούρα να μοιράζει και τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα να διαμορφώνει το 2-0.

Η Φλαμένγκο ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, οπότε η πρόκρισή της ήταν δίκαιη. Το πλεονέκτημά της μεγάλωσε όταν αποβλήθηκε ο Κλαούντιο Σεντουριόν στο 69ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι Βραζιλιάνοι διασφάλισαν την παρουσία τους στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες με την «σφραγίδα» του Ροναλντίνιο.

Πλέον ακολουθεί εκτός έδρας ματς με την Λανούς της Αργεντινής στις 15 Φεβρουαρίου. Στον δεύτερο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής μετέχουν επίσης η Ολίμπια της Παραγουάης και η Έμελετς του Εκουαδόρ.

Φλαμένγκο: Φελίπε, Μούρα, Τζούνιορ Σέζαρ, Ντάβιντ, Ουέλιγκτον, Μοράες, Μποτινέλι (74' Καμάτσο), Ρενάτο (74' Μουραλία), Ουίλιανς, Ροναλντίνιο, Ντέιβιντ (82' Νεγκουέμπα).
Ρεάλ Ποτόσι: Λάπσζικ, Ριβέρο, Χιμένεζ, Σεντουριόν, Αλαρκόν, Οβάντο (53' Πολ), Ορτίζ (81' Ανγκόλα), Σέχας, Μιχελένα (56' Τουντόρ), Γιεκερότε, Μπρίτεζ.

{youtube}SZ-QpirvgC0{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα