Με στόχο το συναίσθημα ο Πανελευσινιακός

Στα παιδιά των ακαδημιών του αφιερώνει το 2012 ο Πανελευσινιακός κι ετοιμάζει ειδική εκδήλωση προς τιμήν τους.

Οι «σταχυοφόροι» θα κόψουν την Κυριακή (15/01) στο κλειστό της Γούβας την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, σε μια εκδήλωση γιορτή για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου. Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση στον κόσμο να δώσει το παρών, ώστε όλοι μαζί να νιώσουν τη μοναδική φιλική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Ελευσίνα.

Η ανακοίνωση: «Το 2012 είναι χρονιά αφιερωμένη στα παιδιά των ακαδημιών του Πανελευσινιακού. Η οικογένεια

του συλλόγου γιορτάζει τηρώντας τα έθιμα και καλεί τους αθλητές της αλλά και όλους τους φίλους του συλλόγου στο σπίτι της, στο 2ο κλειστό γυμναστήριο Ελευσίνας (Γούβα), την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012. Η φετινή εορτή θα έχει έντονο εορταστικό κλίμα με μουσική, γλυκά και ζεστασιά! Θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί με αγώνες επίδειξης μεταξύ των ομάδων αγοριών και κοριτσιών των ακαδημιών. Στις 12.00 το μεσημέρι θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου, παρουσία επισήμων.

Ο Πανελευσινιακός απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όλους να τιμήσουν με την παρουσία τους την πάντα όμορφη και ζεστή γιορτή του για το νέο χρόνο! Ειδικά φέτος προσκαλούνται τα νέα παιδιά και οι οικογένειες, προκειμένου όλοι μαζί να νιώσουμε τη μοναδική φιλική ατμόσφαιρα του συλλόγου! Συνεχίζουμε να παίζουμε για τη χαρά του αθλήματος, με στόχο το συναίσθημα κι όχι συναίσθημα το στόχο!».

Keywords
Τυχαία Θέματα