Με την... βούλα ο Μπέκαμ στους Γκάλαξι

Νέο διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων.

Μάλιστα, πριν λίγες ώρες η πλευρά των Γκάλαξι είχε αποκαλύψει πως οι συζητήσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Συνέβη ακριβώς αυτό το απόγευμα της Τετάρτης (18/01, σ.σ. αμερικανική ώρα), αφού ο Μπέκαμ υπέγραψε το νέο διετές συμβόλαιο που του προτάθηκε.

«Αυτή ήταν σημαντική απόφαση για μένα. Είχα πολλές προσφορές

από ομάδες όλου του κόσμου, αλλά θέλω να κατακτήσω και άλλα τρόπαια στην Αμερική με τους Γκάλαξι. Η οικογένειά μου είναι χαρούμενη εδώ και έχει προσαρμοστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σκοπεύουμε να μείνουμε πολλά ακόμα χρόνια εδώ» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Λος Άντζελες ο Άγγλος μέσος λίγα λεπτά ύστερα από την ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε ο Μπέκαμ θα αναλάβει εκ νέου ηγετικό ρόλο στους Γκάλαξι στην επερχόμενη σεζόν. Άλλωστε, η ομάδα του κατέκτησε το MLS πέρυσι και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, με την βοήθεια του πρώην αρχηγού των «λιονταριών».

Keywords
Τυχαία Θέματα