Με το... δεξί ο Halladay

01:42 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Roy Halladay οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Φίλις στο εκτός έδρας 1-0 επί των Πίτσμπουργκ Πάιρετς στην πρεμιέρα των δύο ομάδων.

Για δέκατη συνεχή σεζόν, ο 2-φορές νικητής τίτλου Cy Young ξεκίνησε στο βουναλάκι στο πρώτο παιχνίδι. Κόντρα στους «πειρατές» παραχώρησε μόλις δύο hits σε οκτώ innings, αμφότερα, μάλιστα, σημειώθηκαν στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης. Στο ένατο ανέλαβε ο Jonathan Papelbon που πήρε το save.

Ακόμα, ο Carlos Ruiz σημείωσε τρία hits, ενώ το δικό του sacrifice fly προκάλεσε το 1-0 στο έβδομο inning.

Αυτό ήταν το μοναδικό run που παραχώρησε ο pitcher των Πάιρετς, Eric Bedard.

Με 1-0 επικράτησαν και οι Νιου Γιορκ Μετς κόντρα στους Ατλάντα Μπρέιβς. Ο Johan Santana επέστρεψε με δύο hits σε πέντε innings, ενώ ο David Wright κατέγραψε το μοναδικό RBI του αγώνα.

Ένα single του Austin Jackson με γεμάτες τις βάσεις στο ένατο inning έκρινε το 3-2 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς επί των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Ο Jose Valverde «χάλασε» το πολύ καλό παιχνίδι του Justin Verlander που είχε οδηγήσει τις «κόκκινες κάλτσες» στο 2-0.

Στο ένατο inning κρίθηκε και το 2-1 των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς σε βάρος των Σικάγο Καμπς. Ένα single του Ian Desmond αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς ο Brad Lidge πήρε το save. Νωρίτερα, ο Ryan Dempster είχε δέκα strikeouts σε 7.6 innings, αλλά οι διάδοχοι του «χάλασαν» το καλό του ματς.

Εκκρεμούν τρία ακόμα παιχνίδια στο σημερινό πρόγραμμα. Σε εξέλιξη είναι οι αγώνες των Κλίβελαντ Ίντιανς με τους Τορόντο Μπλου Τζέις και των Σινσινάτι Ρεντς με τους Μαϊάμι Μάρλινς. Επίσης, στις δύο τα ξημερώματα της Παρασκευής (06/04) θα αρχίσει το ματς των Σαν Ντιέγκο Πάντρες με τους Λος Άντζελες Ντότζερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα