Υψηλή τεστοστερόνη στον Overeem

01:42 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Θετικός σε ντόπινγκ κοντρόλ ήταν ο Alistair Overeem, ο οποίος μάλλον θα απολέσει την ευκαιρία τίτλου του στην κατηγορία Heavyweight του UFC.

Στο UFC 146 και στις 26 Μαΐου, ο Ολλανδός μαχητής επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Heavyweight, Junior Dos Santos. Πλέον αυτό το ματς

είναι στον «αέρα», αφού ο Overeem πιάστηκε ντοπέ.

Μαζί του ελέγχθηκε ο αντίπαλός του, καθώς και οι Frank Mir, Cain Velasquez, Roy Nelson και Antonio Silva. Άλλωστε όλοι οι παραπάνω Heavyweights είναι στο πρόγραμμα του UFC 146. Μονάχα ο Overeem, όμως, ξεπέρασε τα επιτρεπόμενα όρια τεστοστερόνης. Μάλιστα τα ξεπέρασε κατά... πολύ.

Σε κάθε περίπτωση εκκρεμεί η εξέταση του δεύτερου δείγματος. Αν και αυτό είναι θετικό, τότε ο Overeem θα αποκλειστεί και λογικά θα απολυθεί. Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα προάγεται ύστερα από τις πρώτες σχετικές δηλώσεις του προέδρου του UFC, Dana White.

Προφανώς ο Dos Santos θα πρέπει να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο συγκεκριμένο σόου. Άλλωστε αυτό έχει ήδη καθυστερήσει λόγω τραυματισμού του Βραζιλιάνου παγκόσμιου πρωταθλητή. Αν ολοκληρωθεί η αποπομπή του Overeem, τότε το promotion θα κληθεί να επιλέξει άλλον πρώτο διεκδικητή και ο Mir έχει ήδη δηλώσει έτοιμος για αγώνα τίτλου. Για την ώρα, πάντως, έχει ματς εναντίον του Velasquez, το οποίο υποτίθεται πως θα έκρινε τον επόμενο πρώτο διεκδικητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα