Με το… δεξί το Εκουαδόρ

Σπουδαία νίκη με 2-0 πέτυχε το Εκουαδόρ κόντρα στην έκπληξη του φετινού Copa America, Βενεζουέλα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου του 2014.

Δύο «Μεξικανοί» χτύπησαν στο πρώτο μισάωρο της συγκεκριμένης αναμέτρησης και διαμόρφωσαν γρήγορα το 2-0, το οποίο πρόσφερε τεράστιο ψυχολογικό πλεονέκτημα στους ποδοσφαιριστές του Ισημερινού. Στο 15ο λεπτό, ο Τζέιμ Αγιοβί της Πασούκα άνοιξε το σκορ και στο 28ο ο Κρίστιαν Μπενίτεζ της Αμέρικα διαμόρφωσε το

2-0.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, αν και πραγματοποίησαν γρήγορα τις τρεις τους αλλαγές. Μάλιστα, στο 78ο λεπτό, ο Χοσέ Ρέι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ είχε δεχθεί την πρώτη μόλις τέσσερα λεπτά νωρίτερα.

Μοιραία, η Βενεζουέλα έμεινε στο μηδέν έπειτα από τον αγώνα στο Estadio Olimpico Atahualpa του Κίτο. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έφθασαν άμεσα στους τρεις βαθμούς, αλλά θα χρειαστούν πολλούς ακόμα, για να διακριθούν στον «μαραθώνιο» προς τα γήπεδα της Βραζιλίας.

Εκουαδόρ: Μπαγκουέρα, Εράζο, Ρολάντο, Παρέδες, Ο. Αγιοβί, Νομπόα (77’ Αρόγιο), Σαριτάμα, Βαλένσια, Αντρές Σουάρεζ, Μπενίτεζ (83’ Μέντεζ), Τζ. Αγιοβί.
Βενεζουέλα: Βέγκα, Ρέι, Βελάσκεζ, Γρανάδος, Α. Φλόρες (58’ Χ. Φλόρες), Ντι Τζιόρτζι, Λουσένα, Σέιχας, Μέτσα, Μορένο (46’ Αριστεγκουιέτα), Μαλντονάδο (73΄Φέλτσερ).

Keywords
Τυχαία Θέματα