Με Τσεχία στην... σέντρα

Η εθνική ομάδα των εφήβων παίζει με την Τσεχία στο Νόβε Βέσελι για τα προκριματικά Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012, την Παρασκευή στις 20:00.

Στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, είναι μία εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στην τελική φάση του θεσμού και η νίκη είναι επιτακτική. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Σεϊρεκίδης σημείωσε: «Σε αυτά τα προκριματικά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στον όμιλο υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος και είναι η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη. Πρώτο μας μέλημα είναι να έχουμε καλές συνεργασίες

μεταξύ των παικτών».

Οι παίκτες που βρίσκονται στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού Στέλιου Σεϊρεκίδη είναι οι Ζλατάνος, Ντόβας, Δομπρής (Φίλιππος Βέροιας), Χατζηβακαλέλης, Βλαχοθανάσης (Φοίβος Συκεών), Σεϊρεκίδης (ΠΑΟΚ), Καφαντάρης, Μπουκοβίνας (Άρης Θεσσαλονίκης), Κυριακού (Αερωπός Έδεσσας), Κουρουτζίδης, Χατζηλάκος (Δράμα 86), Κρεμαστιώτης, Πασσιάς (Διομήδης Άργους), Κουμαραδέλης, Κεδέρης (Ιωνικός ΝΦ), Δέσπος (ΧΑΝΘ), Ιωάννου (Ποντόλ Κομπόλ- Γαλλία).

Το πρόγραμμα

Παρασκευή (30/3)

18:00 Δανία- Σλοβακία

20:00 Τσεχία- Ελλάδα

Σάββατο (31/3)

16:00 Ελλάδα- Δανία

18:00 Σλοβακία- Τσεχία

Κυριακή (1/4)

11:30 Σλοβακία- Ελλάδα

13:30 Δανία- Τσεχία

Keywords
Τυχαία Θέματα