Μεγάλη νικήτρια η Ντόρτμουντ!

Τη νίκη με 1-0 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου πήρε η Ντόρτμουντ και οδεύει ολοταχώς προς τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της.

Έξι βαθμούς μπροστά από την Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται η Ντόρτμουντ πλέον μετά τη νίκη της με 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι της Γερμανίας και τίποτα δεν δείχνει ικανό να τη σταματήσει προς την κατάκτηση του τίτλου. «Χρυσός» σκόρερ για τους πρωταθλητές, ήταν ο Λεβαντόφσκι στο 77’. Από εκεί και πέρα, οι Βαυαροί, έκαναν τα πάντα για ναμ ην ισοφαρίσουν, καθώς ο Ρόμπεν στο 86’ έχασε πέναλτι, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής

αστόχησε προ κενής εστίας στο 89’.

Μεγάλη εμφάνιση έκανε η Χόφενχαϊμ στη «Ράιν Νέκαρ Αρένα» όπου διέλυσε 4-0 το Αμβούργο. Ο Βέστεργκααρντ στο 17’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Σαλίχοβιτς στο 25’ με πέναλτι να κάνει το 2-0. Ο Τζόνσον στο 51’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, για να έρθει ο Σίπλοκ στο 59’ να κάνει το τελικό 4-0.

Την πρώτη της νίκη ύστερα από πέντε αναμετρήσεις όπου είχε πάρει μόλις μία ισοπαλία και με εντυπωσιακό τρόπο, πήρε η Νυρεμβέργη η οποία επικράτησε 4-1 της Σάλκε στο «Ίζι Κρέντιντ Στάντιουμ». Ο Μπάλιτς στο 25’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Σίμονς στο 37’ από το σημείο του πέναλτι να κάνει το 2-0. Όλα τελείωσαν για τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ντίνταβι έκανε το 3-0. Ο Χόλτμπι στο 85’ μείωσε σε 3-1 για να κάνει το τελικό 4-1 ο Ντινάβι στο 87’.

Ύστερα από πέντε αναμετρήσεις χωρίς νίκη, η Λεβερκούζεν, επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας 3-1 της Καϊσερσλάουτερν στην «Μπάι Αρένα» και έμεινε ζωντανή στη «μάχη» για την έξοδο στην Ευρώπη. Οι «ασπιρίνες» μπήκαν εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, προηγήθηκαν με τέρμα του Ρόλφες. Η απάντηση των ουραγών, ήρθε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Ντεστρόφ ισοφάρισε σε 1-1. Τη νίκη στους γηπεδούχους, έδωσε ο Ρόλφες στο 57’ που έκανε το 2-1, με τον Ράιναρντζ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 69’.

Στο άλλο παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα, το Αννόβερο, επικράτησε 2-0 της Βόλφσμπουργκ και έκανε σημαντικό βήμα για την Ευρωπαϊκή του έξοδο. Οι Σάξονες πήραν τη τρίτη τους συνεχόμενη νίκη στο γήπεδό τους. Ο Ντιούφ στο 44’ άνοιξε το σκορ, με τον Για Κόναν να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 77’.

Keywords
Τυχαία Θέματα