Μέγας είσαι… Κάσερες!

00:11 9/2/2012 - Πηγή: OnSports

Με τον Μάρτιν Κάσερες να πετυχαίνει δύο γκολ, η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα 2-1 από το «Σαν Σίρο» και τη Μίλαν, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στο μεγάλο τελικό.

Στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών κατάφερε η Γιουβέντους να αποκτήσει τον Μάρτιν Κάσερες από τη Σεβίλλη. Ο Ουρουγουανός αμυντικός έκανε το ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του στη «γηραιά κυρία» απέναντι στη Μίλαν για τα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια και έδειξε άμεσα ότι είναι απαραίτητος για τους «μπιανκονέρι».

Ο διεθνής αμυντικός στο 53’ πήρε το ριμπάουντ από

την απόκρουση του Αμέλια και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε. Από εκεί και πέρα η Μίλαν ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 62’ με τέρμα του Ελ Σαράουι έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στη συνέχεια όμως, οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα, όταν ο Κάσερες στο 84’ με φανταστικό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του για το μεγάλο τελικό του Κόπα Ιτάλια.

ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Μπονέρα, Αντονίνι, Μεξές, Σίλβα, Ζέεντορφ, Αμπροσίνι, Φαν Μπόμελ (85’ Λόπες), Εμάνουελσον (61’ Ρομπίνιο), Ελ Σαράουι, Ιμπραΐμοβιτς
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μπαρτσάλι, Κιελίνι, Μπονούτσι, Κάσερες, Πίρλο, Τζιακερίνι, Εστιγκαρίμπια, Παντόιν (70’ Μαρόνε), Ντελ Πιέρο (67’ Κουαλιαρέλα), Μποριέλο (67’ Βούσινιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα