Μελίσσια – ΑΕ Κως 5-1

Παρότι η Κως προηγήθηκε, τα Μελίσσια αντέδρασαν άμεσα και διέσυραν τη νησιωτική ομάδα, που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες.

Στο 14’ άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι με τον Ελευθεριάδη, ωστόσο πιο άμεση απάντηση δεν θα μπορούσε να υπάρχει, αφού τα Μελίσσια ένα λεπτό αργότερα (15’) ισοφάρησαν σε 1-1 με τον Ταβλαδωράκη. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι στο 32’ με τον Ιωσήπου, ενώ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, στο 41’, ο σκόρερ του πρώτου γκολ των Μελισσίων

«ξαναχτύπησε», κάνοντας το 3-1.

Στο 68’ η Κως έμεινε με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Αγγελόπουλου κι έτσι στο 76’ ο Πατσιαβούρας που μπήκε ως αλλαγή, έγραψε το 4-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 84’ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Τσουκαλάς, Μανδύλης, Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Κωνταντόπουλος, Νικόλα (70' Πατσιαβούρας), Ιατρού, Μποτονάκης, Πλεξίδας (65' Κοκότης), Ταβλαδωράκης (82' Κουλούρης)

ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης, Ιωαννίδης (29' Οικονόμου), Πολίτης, Χατζηαντωνίου, Παικόπουλος (46' Σταματίου), Μαργαρίτης, Φυτάς, Εμμανουήλ, Αχμέτ, Αγγελόπουλος, Ελευθεριάδης (29' Τσάτσα).

Keywords
Τυχαία Θέματα