Μετά βραβεύσεων η κοπή της πίτας της ΚΑΠ

Το Σάββατο 11/02, στο κλειστό του Κοντόπευκου, θα διεξαχθεί η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αγίας Παρασκευής.

Το παρών αναμένεται να δώσει σύσσωμη η ομάδα του Νίκου Χατζηπανηγύρη, αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι, ενώ στο περιθώριο της εκδήλωσης θα γίνουν τιμητικές βραβεύσεις. Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες την ΚΑΠ καλούν τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα και εύχεται ευτυχισμένο και αποδοτικό 2012.

Η ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΠ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ετήσια κοπή της πίτας του συλλόγου μας,

που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κοντόπευκου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν και τιμητικές βραβεύσεις, ενώ θα παρευρεθούν και εκλεκτοί καλεσμένοι. Θα είναι χαρά μας να δώσετε το παρών, να έρθετε πιο κοντά στην ομάδα και να συνεχίσετε να στηρίζετε τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλει, όπως και το κοινωνικό έργο που παράγει η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής. Να μη λείψει κανείς! Σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και αποδοτικό 2012!».

Keywords
Τυχαία Θέματα