Μία αγωνιστική στον Άρη!

07:18 2/1/2012 - Πηγή: OnSports

Με ποινή αποκλεισμού έδρας για μία αγωνιστική τιμωρήθηκε η ομάδα του Άρη Αιτωλικού από την ΕΠΣ Αιτ\νίας για τον αγώνα με τη Δόξα Καινουρίου.

Όπως αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Αιτωλοακαρνανίας, η πρωτοπόρος ομάδα της Α1 Κατηγορίας τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική της έδρας και πρόστιμο 400 ευρώ για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τη Δόξα Καινούριου, ενώ παράλληλα, κλήθηκε σε απολογία το σωματείο Ολυμπιακός Παναιτωλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

της Πειθαρχικής:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 28-12-2011, ομόφωνα κάλεσε σε έγγραφη απολογία, μέχρι 5-1-2012, το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ, για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

Τιμώρησε για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.:
1. Το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ με έγγραφη επίπληξη (αγώνας ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ).
2. Το σωματείο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με αποκλεισμό γηπέδου για 1 αγωνιστική και 400 ευρώ πρόστιμο (αγώνας ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ).
3. Τον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ κ.Λιότσο Γεώργιο, με αποκλεισμό 2 αγωνιστικών και πρόστιμο 40 ευρώ στο σωματείο (αγώνας ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΘΥΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ).

Κάνει δεκτή την ένσταση του σωματείου ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ, κατά του κύρους του αγώνα του πρωταθλήματος προπαίδων με το σωματείο ΑΤΛΑΝΤΕΣ 2010, που έγινε την 17-12-2011.

Κάνει δεκτή την ένσταση του σωματείου ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ κατά του κύρους του αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος με το σωματείο ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, που έγινε την 21-12-2011».

Keywords
Τυχαία Θέματα