Μία τελευταία ευκαιρία θέλει ο Rich Franklin

Να επιστρέψει στους Middleweights και να διεκδικήσει για μία ακόμα φορά τον σχετικό τίτλο του UFC επιθυμεί ο 37χρονος Rich Franklin.

Στα συν του «Ace» είναι η νίκη στο main event του UFC 147. Άλλωστε ο Franklin (29-6) επικράτησε του Wanderlei Silva σε… εχθρική ατμόσφαιρα. Πάντως δεν έπεισε πως βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά ο «Axe Murderer» ήταν περισσότερο μακριά από τον δικό του καλό εαυτό.

Όπως και να έχει,

ο Αμερικανός μαχητής φανέρωσε την πρόθεση περί επιστροφής στους Middleweights, όπου είναι ο τελευταίος πρωταθλητής πριν τον… Anderson Silva. Μάλιστα έχει ήδη ηττηθεί δύο φορές από τον «Spider», μία για τον τίτλο και μία σε αγώνα-ρεβάνς.

Το 2005 είχε κατακτήσει το UFC Middleweight Championship με ΤΚΟ εναντίον του Evan Tanner. Το 2006 τον έχασε από τον Anderson Silva και το 2007 απέτυχε σε νέο ματς-τίτλου. Ακολούθησε παρουσία στην κατηγορία Light Heavyweight.

Πλέον θέλει να κλείσει την καριέρα του επιστρέφοντας στους Middleweights, αρκεί να πάρει ευκαιρία τίτλου. Κάτι τέτοιο δεν έχει εγγυηθεί από κάποιο στέλεχος του UFC.

Keywords
Τυχαία Θέματα