«Μίλησε» στην παράταση ο Ebbett για τους Κανάκς

Αν και προηγήθηκαν με 2-0, οι Βανκούβερ Κάνακς χρειάστηκαν την παράταση, για να κατακτήσουν τη νίκη με 3-2 στην έδρα των Σαν Χοσέ Σαρκς.

Ο Daniel Sedin σημείωσε το 1-0 στα μέσα της πρώτης περιόδου με τον κεφάτο Alexander Edler να δημιουργεί το γκολ. Άλλωστε, η πρώτη επιθετική γραμμή των φιναλίστ του περυσινού πρωταθλήματος έχει βρει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια και καταγράφει... πόντους.

Μόλις στο 2:58 της δεύτερης περιόδου, ο Ryan

Kesler πέτυχε το 2-0 σε power play, αλλά οι Logan Couture και Joe Thornton διαμόρφωσαν το 2-2 πριν το τέλος του εικοσαλέπτου. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι «καρχαρίες» ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων ύστερα από το 2-0 σε βάρος τους.

Μάλιστα, οι Σαρκς κυριάρχησαν και στο τρίτο εικοσάλεπτο, αλλά ο Roberto Luongo κράτησε τους Κανάκς «ζωντανούς» και οδήγησε την αναμέτρηση στην παράταση. Σε αυτή, ο 26χρονος Καναδός Andrew Ebbett αναδείχθηκε «χρυσός» σκόρερ.

Έτσι ο σύλλογος του Βανκούβερ συμπλήρωσε 48 βαθμούς, ενώ αυτός του Σαν Χοσέ 42. Οι δύο ομάδες διατήρησαν την δεύτερη και την τρίτη θέση της δυτικής περιφέρειας του NHL, αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα