Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για Βοτανικό

Στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε σε συνέντευξή του, ο υποψήφιος Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε στο «Βήμα FM» πως η σωτηρία του κορμοράνου κατέστρεψε τη Διπλή Ανάπλαση Αλεξάνδρας - Βοτανικού, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να παραμείνει χωρίς

γήπεδο, η περιοχή του Βοτανικού να παραμείνει υποβαθμισμένη, αλλά και πολλοί εργαζόμενοι που δούλευαν στο πρότζεκτ του γηπέδου να χάσουν τη δουλειά τους, αφού έκλεισε η εταιρεία στην οποία εργάζονταν.

«…Θα σας πω για παράδειγμα για την Αθήνα. Ότι για να σώσουμε τον Κορμοράνο καταστρέψαμε τη Διπλή Ανάπλαση της Αλεξάνδρας και του Βοτανικού και διακινδυνεύσαμε το θέμα όχι μόνο της ομάδας του Παναθηναϊκού που δεν έχει γήπεδο, αλλά έκλεισε και μία εταιρεία και παρά πολλοί άνθρωποι εργαζόμενοι, εργάτες, εργολάβοι έχουν βρεθεί χωρίς δουλειά και μία περιοχή όπως ο Βοτανικός δεν θα δει την αναβάθμιση που θα έπρεπε να δει. Γι’ αυτό σας λέω, χρειάζεται πρώτα απ΄ όλα κοινωνική συναίνεση. Ποιο δύσκολο είναι να βρεθεί η κοινωνική συναίνεση η οποία ακουμπάει κάθε κομμάτι της κοινωνίας…», ήταν το χαρακτηριστικό απόσπασμα των όσων είπε για το γήπεδο των «πρασίνων».

Keywords
Τυχαία Θέματα