Ξεκινάει η προετοιμασία

17:02 20/4/2012 - Πηγή: AEK365

Τον περασμένο Μάρτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης κατέλαβε την ένατη θέση στα 800 μέτρα. Από εκείνη την κούρσα και έπειτα, η Ελενα Φιλάνδρα συνέχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες του ανοιχτού στίβου, έχοντας ως στόχο να είναι παρούσα τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ελσίνκι, όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Για να γίνει όμως αυτό απαιτείται η καλύτερη

δυνατή παρουσία. Κάπως έτσι η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου στις 20 Μαΐου θα αναχωρήσει για τα Πυρηναία προκειμένου να κάνει προπόνηση σε υψόμετρο. Στις 10 Ιουνίου θα επιστρέψει στην Ελλάδα και έξι μέρες μετά θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με στόχο να πιάσει το όριο τόσο για το Ελσίνκι (2.01.50), όσο και για το Λονδίνο (2.01.30). Το χειμώνα η Φιλάνδρα έτρεξε την απόσταση σε 2.02.08 ενώ το ατομικό της ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο είναι 2.00.88 από το 2010.

Εξάλλου εκτός συνόρων συνεχίζει την προετοιμασία της μια άλλη αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου. Η Αθηνά Κοΐνη βρίσκεται στην Αιθιοπία και γυμνάζεται μαζί με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Μεσερέτ Ντεφάρ. Η νεαρή αθλήτρια από την Αιθιοπία θα ταξιδέψει απευθείας για το Ντουμπάι, για να τρέξει 1.500 μ. στις 27 του μηνός σε αγώνες όπου θα γίνουν εκεί. Στην ίδια διοργάνωση θα πάρει μέρος στα 800 μ. και ο Κώστας Νακόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα