Μισό βήμα από την άνοδο ο ΟΠΕΡ

Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

Τρελά πανηγύρια ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα στο Ζηρίνειο, όπου το Ρέθυμνο πέρασε με 3-1 από την έδρα του ΖΑΟΝ και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο και την κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Α2 γυναικών. «Τρίποντο» σωτηρίας για την ΑΘΛΕΣΗ που κέρδισε το ντέρμπι της Κρήτης, 3-0 τα Χανιά που έμειναν πίσω στη βαθμολογία.

Μεγάλη προσπάθεια για την παραμονή στην

κατηγορία καταβάλλει η Αγία Παρασκευή και η νίκη στο ντέρμπι ουραγών με την Πετρούπολη μπορεί να της δώσει την ελπίδα. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν να χάνουν δύο φορές στα σετ, κατάφεραν να πάρουν το δίποντο στο τάι μπρέικ.

Στον 2ο όμιλο, το… τρένο των Τραχώνων πέρασε και από τη Λάρισα, 3-0 τον Φιλαθλητικό, με την ομάδα του Περόπουλου να έχει 9 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Μόνο για ένα σετ πάλεψε ο τελευταίος Απόλλων Πατρών κόντρα στην πρωτοπόρο Φιλία που μετά το 0-1 πήρε την ψυχολογία με το μέρος της και πέρασε εύκολα από το κλειστό του Απόλλωνα στην 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 γυναικών.

Σημαντικό βήμα σωτηρίας έκαναν οι Ίωνες που επικράτησαν με 3-0 της ΕΑ Πατρών κι έτσι απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του ομίλου, αφήνοντας τις φιλοξενούμενες στην προτελευταία θέση.

Σημαντική νίκη για την Θέτιδα, 3-1 την ΕΑ Λάρισας, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Βούλας να μείνει στην κατηγορία.

Στον 3ο όμιλο, μεγάλη νίκη μέσα στο κλειστό του «Κλεάνθης Βικελίδης» πανηγύρισε η Σταυρούπολη που επικράτησε 3-2 του Αρη και παρέμεινε στην κορυφή του 3ου ομίλου, έπειτα από 11 ματς. Στον πάγκο των «κιτρίνων», μετά την παραίτηση του Φούσκα, κάθισε ο Σούρβαλης.
Το ΔΑΣΩ πήρε ένα ακόμη τρίποντο κόντρα στη μαχητική Νέα Γενιά, ενώ η ΦΕ Ιωαννίνων πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κόντρα στη Δράμα.

Ο Επίκουρος νίκησε τον Ερμή στη Δράμα με 3-1 και εξακολουθεί να ελπίζει για πρωτιά και άνοδο. Η Ένωση Ελασσόνας «καθαρίζει» την παραμονή της μετά το 3-0 επί του Μέγα Αλέξανδρου που πλέον «κινδυνεύει».

Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις της 11ης αγωνιστικής:

1ος όμιλος
Ζηρίνειος ΑΟΝ - ΟΠE Ρεθύμνου 1-3 (18-25, 15-25, 25-19, 17-25)
ΖΑΟΝ (Ξαγοράρης): Ντάρδη, Χρήστου, Καλογριδάκη, Φιλιπιόνοκα, Κατερίνη, Νικούλη, Παπαδάκη (λ), Σπανού, Ξηνταρά, Καντάρη
ΟΠΕΡ (Χαχαγιόπουλος): Σαλούστρου, Παρασχάκη, Σαπαρέφσκα, Ροδινού, Δραμιτινού, Φεντότοβα, Σημαντηράκη (λ)

ΑΘΛΕΣ Ηρακλείου - ΣΦΠ Χανίων 3-0 (25-19, 25-16, 25-15)
AΘΛΕΣΗ (Μανωλάκης): Μανωλάκη, Γενιτσαρίδη, Μαλουσάρη, Μιχαήλ, Κούρδογλου, Μαυρέα, Καραγρηγορίου (λ), Χτιστάκη, Καλαϊτζάκη
Χανιά (Διαμαντάκης): Δόγρου, Σηφαλάκη, Αθουσάκη, Βλαχάκη, Σκιτζή, Τριανταφυλλίδη, Τζαθά (λ), Σφυρή

Αγία Παρασκευή - Πετρούπολη 3-2 (24-26, 25-09, 22-25, 25-14, 16-14)
Αγία Παρασκευή (Κωστακόπουλος): Θωμαΐδου, Καπένη, Θεοδωρακέα, Κόλλια, Τσιώνη, Μπίσκου, Σκιθιώτη (λ), Καργιωτέλη Β., Καργιωτέλη Μ., Μιχαλάκη.
Πετρούπολη (Αμαριανάκης): Καλλιώρα, Σκληβανίτη, Δημητροπούλου, Μόρφα Μ., Ρούσσ

Keywords
Τυχαία Θέματα