Μισός αιώνας ζωής με… δώρο την Α1

Στην επέτειο 50 ετών από την ίδρυση του τμήματος, ο Παμβοχαϊκός ελπίζει σε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα.

Στα μεγάλα σαλόνια θα γιορτάσει μισό αιώνα ζωής ο Παμβοχαϊκός, που έχει βασικό στόχο να προσφέρει χαρά στον κόσμο του Βραχατίου, με «όπλο» τον συνδυασμό εμπειρίας και ταλέντου.

Ως παλιός ποδοσφαιριστής του Παμβοχαϊκού, αλλά και πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι το 2004, τη χρονιά που έκανε… στροφή στο βόλεϊ, ο Κωνσταντίνος Ρωμανός νιώθει δικαιωμένος για την απόφασή του να ασχοληθεί με το άθλημα του φιλέ.
«Η ανυπομονησία μας να αγωνιστούμε στο πρωτάθλημα έγινε

μεγαλύτερη λόγω της αναβολής, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για τις προκλήσεις. Έχουμε αντιληφθεί που είμαστε, ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε τη χαρά μας και φτάσαμε εδώ που έχουμε φτάσει, βάζοντας νέους στόχους κάθε φορά και κάνοντας ένα βήμα κάθε χρόνο».
Όσον αφορά τους φετινούς στόχους της ομάδας του, ο πρόεδρος του συλλόγου τόνισε: «Να μάθουμε την κατηγορία, εξασφαλίζοντας την παραμονή κι από κει και πέρα αν έρθει κάτι πιο ευχάριστο, θα το απολαύσουμε. Βλέπουμε και στον κόσμο της περιοχής τη χαρά και την προσμονή που υπάρχει για αυτή τη νέα περιπέτεια, έχουμε την συμπαράσταση του και τον ευχαριστούμε γι' αυτό, αλλά κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τους προσφέρουμε κι άλλες χαρές».

Λιοντάς: «Περιμένω τις προκλήσεις με ενθουσιασμό»

Μετά τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική παίδων, ο Μιχάλης Λιοντάς θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το πρωτάθλημα των… μεγάλων.

«Βασικός στόχος είναι η παραμονή, αλλά όπως δείξαμε και στα φιλικά έχουμε μια καλή ομάδα η οποία πιστεύω ότι δεν θα είναι στην επικίνδυνη ζώνη. Περιμένω τις νέες προκλήσεις με εξίσου μεγάλο ενθουσιασμό. Είναι η πρώτη μου φορά στη μεγάλη κατηγορία και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες», είπε ο 18χρονος πασαδόρος, που περιμένει την ευκαιρία: «Αυτή η χρονιά θα έχει πολλές ευκαιρίες για νέους παίκτες και πιστεύω ότι όλα τα παιδιά θα δείξουν ότι υπάρχει μέλλον στο ελληνικό βόλεϊ».

Για να δείτε το ρόστερ του Παμβοχαϊκού, πατήστε ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα