Μόνο δύο συμμετοχές στο ουγγρικό Όπεν

09:21 5/1/2012 - Πηγή: OnSports

Μόνο δύο παγκορασίδες θα αγωνιστούν τελικά από ελληνικής πλευράς στο διεθνές τουρνουά mini cadet της Ουγγαρίας, που θα αρχίσει την Παρασκευή (06/01) στη Βουδαπέστη και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (08/01).

Είναι οι αθλήτριες του Α.Ο. Διονύσου Ελισσάβετ Τέρπου και Αγγελίνα Δεβελέκου. Στους αγώνες επρόκειτο να μετάσχουν και τα παιδιά του Α.Ο. Άρης 2006 Νίκος Γενεράλης, Ξάνθος Παναγόπουλος, Ιφιγένεια Ισαμπάλογλου

και Έλλη Φίσερ, αλλά τελευταία στιγμή η συμμετοχή τους ακυρώθηκε για οικονομικούς λόγους.

Η ελληνική αποστολή μειώθηκε διότι δεν κατέστη δυνατό να καλυφθούν από το σωματείο της Βούλας τα έξοδα και για τους τέσσερις αθλητές, που είχαν δηλωθεί κι έτσι κρίθηκε προτιμότερο να μην πάει κανένας στο συγκεκριμένο τουρνουά. Ο σύλλογος θα κάνει προσπάθεια ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή αθλητών του σε άλλο διεθνές όπεν της σεζόν. Η Τέρπου και η Δεβελέκου πάντως (που επίσης θα μπορέσουν να πάρουν αυτή την πολύτιμη εμπειρία χάρη στην οικονομική συνδρομή του σωματείου τους), αναχωρούν για την ουγγρική πρωτεύουσα νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης με τον προπονητή του Α.Ο. Διονύσου Αλέξανδρο Μπακόλα.

Υπενθυμίζουμε ότι το τουρνουά αφορά παιδιά γεννημένα μετά από την 01/01/1999 και περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του ομαδικού και του απλού. Στο ομαδικό θα γίνει μία ενιαία κατηγορία και εφαρμόζεται το κορμπιγιόν σύστημα, άρα η κάθε ομάδα μπορεί να συγκροτηθεί από δύο άτομα. Στο απλό η μία κατηγορία είναι για αθλητές και αθλήτριες, που έχουν γεννηθεί από τον Ιανουάριο του 1999 έως τον Δεκέμβριο του 2000 και η άλλη για αθλητές/τριες που έχουν γεννηθεί μετά την 01/01/2001. Η Τέρπου και η Δεβελέκου είναι γεννημένες το 2000.

Keywords
Τυχαία Θέματα