Μόνο γονείς στο ντέρμπι των Νέων

Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα διεξαχθεί μεθαύριο (17/03) το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στο πρωτάθλημα Νέων, με την παρουσία μόνο γονιών των ποδοσφαιριστών.

Πάντοτε, τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό

-και το αντίθετο, βέβαια- κρύβουν συγκινήσεις, εντάσεις, αλλά και… κινδύνους. Ανεξαρτήτως αθλήματος και συνθηκών! Το μεθαυριανό ματς των «αιώνιων» αντιπάλων, δεν θα μπορούσε λοιπόν να αποτελέσει εξαίρεση, παρότι μιλάμε για αγώνα Νέων.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μεθαύριο (17/03) στις 12 το μεσημέρι, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκας. Με νίκη, μάλιστα, οι γηπεδούχοι κάνουν μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου, αφού ήδη προηγούνται έξι βαθμούς από τους φιλοξενούμενους…

Λόγω της γενικότερα έκρυθμης κατάστασης, μια σκέψη που υπήρχε ήταν ο εν λόγω αγώνας να διεξαγόταν στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας. Στη συνέχεια, η ιδέα που ακούστηκε ήταν να επιτραπεί η είσοδος στο «Απόστολος Νικολαΐδης» μόνο στους γονείς των αθλητών. Όπως και συμφωνήθηκε! Έτσι λοιπόν, οι δυο ομάδες θα δηλώσουν από 30 άτομα η κάθε μια, τα οποία θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο και θα φιλοξενηθούν σε μια Θύρα.

Μέσα στην ημέρα, λογικά, η ΠΑΕ θα εκδώσει και επίσημη ανακοίνωση σχετικά επί του θέματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα