Μοντάλι: «Εξαιρετικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη»

Καμία πρόταση για να αναλάβει κάποιο πόστο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει δεχθεί ο Τζιανπάολο Μοντάλι, ο οποίος σε συνέντευξή του σε αθλητική εφημερίδα, υποστήριξε πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι δύο άνδρες συνδέονται με προσωπική φιλία από την εποχή που ο Ιταλός τεχνικός ήταν στην ομάδα του «ερυθρόλευκου» βόλεϊ, με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα Ελλάδας και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός

ήταν πρόεδρος του ΤΑΑ.

Ο Τζιανπάολο Μοντάλι σε συνέντευξή του στην αθλητική εφημερίδα «Goal» μίλησε για την παρουσία του στην Ελλάδα, την αλλαγή… πλεύσης στην καριέρα του, αλλά και το όνειρό του να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας.

«Μετά το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό του 2005 ο πρόεδρος της Φίατ μου ζήτησε να αφήσω το βόλεϊ και να αναλάβω τεχνικός διευθυντής στη Γιουβέντους. Μπήκα σε μία νέα πραγματικότητα που δεν γνώριζα. Άρχισα από το μηδέν. Έπρεπε να αλλάξουμε το προφίλ της Γιουβέντους μετά το σκάνδαλο "Καλτσιόπολις". Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Δεν πρέπει να φοβάσαι τις αλλαγές στη ζωή σου. Φόβος υπάρχει όταν παραμένεις ο ίδιος. Και από τη στιγμή που πήγα έχει κλείσει ο κύκλος μου», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός για την απόφαση που πήρε να αλλάξει… πεδίο.

- Η καλή χημεία στις σχέσεις σας μπορεί να εξελιχθεί και σε συνεργασία στο μέλλον;

«Οι σχέσεις μου με τον κύριο Μαρινάκη είναι πολύ καλές και είναι πέρα από τα όρια των επαγγελματικών σχέσεων».

Την Πέμπτη (20/10) ο Ιταλός βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, έχοντας ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με αποτέλεσμα να ενταθούν οι φήμες για πιθανή συνεργασία. Πάντως, ο Μοντάλι έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: «Μιλήσαμε πολύ καλά με τον κύριο Μαρινάκη για τις υποδομές του Ολυμπιακού στου Ρέντη. Ήθελα να δω το γήπεδο, να δω σε ποια κατάσταση είναι. Δεν είχα ποτέ τη δυνατότητα να δω τις εγκαταστάσεις και ο πρόεδρος μου έδωσε την άδεια να δω το αθλητικό κέντρο».

- Θα σας ενδιέφερε πρόταση του Ολυμπιακού;

«Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για τον Ολυμπιακό και δεν είμαι συνηθισμένος να μιλάω με υποθέσεις. Για τον Ολυμπιακό είναι ζήτημα πρότζεκτ και τι φιλοδοξία υπάρχει...».

- Εχει ελπίδες πρόκρισης ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση του Champions League;

«Ο Ολυμπιακός πλήρωσε πολύ ακριβά την έλλειψη αγώνα πριν από το πρώτο ματς με τη Μαρσέιγ στην έδρα του. Δεν ήταν φορμαρισμένος και τιμωρήθηκε από τα προβλήματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με ένα άλλο αποτέλεσμα την πρώτη αγωνιστική τώρα θα μιλούσαμε για πολλές ελπίδες πρόκρισης. Ο όμιλος είναι ισορροπημένος. Η Άρσεναλ δεν είναι όπως παλιά, δεν είναι ανώτερη από τις υπόλοιπες ομάδες. Μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός δεν στάθηκε τυχερός κι ελπίζω να καλύψει το χαμένο έδαφος στο δεύτερο γύρο».

Όσον αφορά στην παρουσία του στην Ελλάδα, ανέφερε: «Για μένα κάθε φορά που έρχομαι στην Ελλάδα είναι σαν να γυρίζω σπίτι μου. Εδώ ο καιρός και ο ήλιος δεν σας αφήνουν ποτέ και το να έρχομαι κάθε φορά στην Ελλάδα είναι μεγάλη μου χαρά. Εκμεταλλεύομαι το γεγονός πως

Keywords
Τυχαία Θέματα