Μοράτι: «Εκνευριστική η διαιτησία»!

Στο στόχαστρο της διαιτησίας βρίσκεται η Ίντερ σύμφωνα με τον Μάσιμο Μοράτι ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ερχόμενο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους.

Οι «νερατζούρι» μετά το τελευταίο εκτός έδρας στραβοπάτημα κόντρα στην Αταλάντα (1-1) έμειναν οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή και τους προσεχείς αντιπάλους τους, ωστόσο το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής υπέρ των «Μπεργκαμάσκι» στο 89΄ (απέκρουσε ο Καστελάτσι) έβγαλε από τα ρούχα του, μετά τους Ρανιέρι, Παολίλο, (προπονητή και τεχνικό διευθυντή αντίστοιχα) και τον μεγαλομέτοχο της Ίντερ.

«Μπορεί να είναι σύμπτωση αλλά

σίγουρα είναι εκνευριστικό να έχουν ήδη υποδειχθεί πέντε πέναλτι εις βάρος μας. Άκουσα τι είπε ο Παολίλο και μίλησα ήδη μαζί του. Ό,τι είπε το είπε ενστικτωδώς αλλά πιστεύω πως σωστά μίλησε», τόνισε αρχικά στον ιταλικό Τύπο ο Μοράτι, για να καταλήξει αναφορικά με το ερχόμενο ντέρμπι κόντρα στη «Μεγάλη Κυρία».

«Πιστεύω ότι με την Αταλάντα κάναμε αυτά που έπρεπε εκτός από το να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ. Σε ό,τι αφορά το Ίντερ-Γιουβέντους, είναι το ντέρμπι της Ιταλίας και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι βαθμοί σαφέστατα είναι πολύ σημαντικοί σε ένα τέτοιο παιχνίδι αλλά δεν πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό, θα κρίνει κάτι από τώρα για τη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα