Μοράτι: «Θα βοηθήσουμε Μίλαν ή Γιουβέντους»

04:02 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ίντερ και Μίλαν διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους την ερχόμενη αγωνιστική στο Καμπιονάτο, με τον Μάσιμο Μοράτι να δηλώνει πως η ομάδα του θα βοηθήσει μία από τις δύο ομάδες, άθελά της ασφαλώς!

Η Γιουβέντους βρίσκεται έναν μόλις πόντο μπροστά από τη Μίλαν, ενώ το πρωτάθλημα θέλει δύο ακόμα αγωνιστικές. Το «derby della madonnina» δεσπόζει την ερχόμενη αγωνιστική, με τον πρόεδρο των «νερατζούρι» να τονίζει πως έτσι ή αλλιώς, μία ομάδα από τις δύο που διεκδικούν το πρωτάθλημα θα ευνοηθούν από το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα.

«Αυτή

τη σεζόν φαίνεται πως θα κάνουμε τη χάρη είτε στη Μίλαν, είτε στη Γιουβέντους. Σε ποιον θα ήταν καλύτερο; Στην πραγματικότητα δεν ξέρω, το ίδιο είναι...», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των «νερατζούρι», ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ίντερ.

«Δεν ξέρουμε αν το όνειρο μιας θέσης που οδηγεί στο Champions League, τελείωσε, αυτό το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο. Τα πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Πάρμα. Τώρα θα πάμε στο ντέρμπι, ακριβώς με την ίδια ψυχολογία. Είναι ένα μοναδικό παιχνίδι, στο οποίο δεν είμαστε το φαβορί», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα