Μορφέσης: «Όποιος μιλά για φαβορί, κάνει λάθος»

15:41 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής έβγαλε τα συμπεράσματα του από τα δυνατά ματς που έδωσε η ελληνική ομάδα στην Τρίπολη και πλέον, θα τα… βάλει κάτω για να πάρει τις αποφάσεις.

Μετά από ένα βαρύ πρόγραμμα στην Τρίπολη με δυνατά ματς απέναντι σε Ουγγαρία, Ρωσία και Ιταλία αλλά και συνεχή φιλικά με τη Ρωσία, οι πολίστριες της ελληνικής ομάδας θα έχουν αύριο την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αφού

έχουν ρεπό.

Οι διεθνείς επιστρέφουν σήμερα από την Τρίπολη και αναμένεται να περάσουν μία πιο χαλαρή εβδομάδα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις τακτικής, μέχρι τη Δευτέρα που θα αναχωρήσουν για το Αϊντχόφεν.

Ο Γιώργος Μορφέσης μίλησε στο Onsports για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ακολουθεί. Άραγε υπάρχει πίεση για την κατάκτηση κάποιου μεταλλίου μετά το χρυσό στο Παγκόσμιο της Σαγκάης, ο Ομοσπονδιακός προπονητής απαντά: «Εάν κάποιος περιμένει ότι θα υπάρχουν φαβορί στο γυναικείο πόλο, τότε κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Το στοιχείο της έκπληξης είναι συνηθισμένο και δεν βρίσκεται ποτέ στο μυαλό μας. Κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο, σε κάθε διοργάνωση αντιμετωπίζουμε ισχυρούς αντιπάλους και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την τετράδα».

Όσον αφορά στους φετινούς στόχους που είναι η κατάκτηση μιας καλής θέσης στο Ευρωπαϊκό, η πρόκριση για το προολυμπιακό τουρνουά και στη συνέχεια το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Γιώργος Μορφέσης είπε: «Είναι Γολγοθάς. Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί μία ήττα να μας φέρει εκτός. Όλες οι ομάδες είναι καλές, στο Θέτις Καπ φάνηκε πως η Ουγγαρία είναι πιο έτοιμη γιατί είχε λάβει μέρος και στο τουρνουά στον Καναδά και βρισκόταν σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Εμείς έχουμε δέκα ημέρες προθεσμία να συνέλθουμε, θα αφοσιωθούμε στην τακτική και η πορεία θα δείξει».

Keywords
Τυχαία Θέματα