Μουρίνιο: «Μία αγκαλιά για τον Γκουαρντιόλα»

20:02 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο στέλνει τη δική του αγκαλιά στον άνεργο Πεπ Γκουαρντιόλα όπως δήλωσε ο ίδιος.

Μεγάλη είναι η κόντρα ανάμεσα στους Ζοσέ Μουρίνιο και Πεπ Γκουαρντιόλα τα τελευταία χρόνια. Η φυγή του τελευταίου από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, φαίνεται πως θα φέρει την ηρεμία στις μεταξύ τους σχέσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στη φυγή του Καταλανού τεχνικού, θέλοντας να

ηρεμήσει το κλίμα: «Δεν έχω να πω κάτι για την απόφασή του. Όταν απολύονται προπονητές πολλά μπορούν να ειπωθούν, αλλά η περίπτωση του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι εντελώς διαφορετική», είπε αρχικά.

«Ήταν μία δική του απόφαση. Αυτός θα έπρεπε να σχολιάσει κάτι. Για αυτό το λόγο δεν νιώθω άσχημα για τον ίδιο, ούτε θα του πάω κόντρα. Το πιο σημαντικό είναι να είναι χαρούμενος ο ίδιος με την απόφασή του. Εγώ προπονώ για 12 χρόνια και ξεκουράζομαι τον Ιούνιο. Όλοι όμως είναι διαφορετικοί και πρέπει να το δεχτώ αυτό. Ελπίζω απλά να απολαύσει τις διακοπές του. Εγώ του στέλνω μία αγκαλιά από εδώ», είπε ο Special One.

Σχετικά με την πρόσληψη του Τίτο Βιλανόβα, είπε: «Η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι Ρεάλ Μαδρίτης. Η Μπαρτσελόνα κάνει τις δικές της επιλογές. Η δική μου, είναι να συνεχίσω στην ομάδα, ανεξάρτητα με το ποιους προπονητές θα αντιμετωπίσω. Η Ρεάλ προοδεύει όπως κάνει και η Μπαρτσελόνα. Αν επέλεξαν τον Βιλανόβα, είμαι σίγουρος ότι το έκαναν με κάποια κριτήρια. Εμείς τους σεβόμαστε, γιατί γνωρίζουμε ότι θα είναι η κύρια αντίπαλός μας τα επόμενα χρόνια στην Ισπανία. Δεν μπορούμε να τους ευχηθούμε καλή τύχη, γιατί αυτό θα είναι εναντίον μας. Δεν αλλάζει τίποτα για εμάς όμως», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα