Μουζουράκης: «Θα αναχωρήσουμε κανονικά»

21:36 6/1/2012 - Πηγή: OnSports

Το πρωί του Σαββάτου (7/01) και καιρού επιτρέποντος αναμένεται να αναχωρήσει η αποστολή του Ρούβα από την Κρήτη για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τη Ζάκυνθο, όπως δήλωσε ο Μανώλης Μουζουράκης.

Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει πλέον το ενδεχόμενο να διεξαχθεί κανονικά η κυριακάτικη (8/01) αναμέτρηση του Ρούβα στη Ζάκυνθο με την ομώνυμη ομάδα.

Ο εκπρόσωπος του Ρούβα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ioniansports τόνισε ότι

ενημερώθηκαν πως η γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης αναμένεται να ανοίξει και έτσι καιρού επιτρέποντος θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι με τους νησιώτες:

«Η αποστολή μας είναι έτοιμη να αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς από την Κρήτη με προορισμό τον Πειραιά. Το πιθανότερο είναι να αναχωρήσουμε το πρωί. Ενημερωθήκαμε ότι η γραμμή Ζακύνθου - Κυλλήνης έχει κλείσει όμως μας είπαν πως από το μεσημέρι και μετά θα ανοίξει.

Αν μας επιτρέψει ο καιρός από Κρήτη να φύγουμε το πρωί, το παιχνίδι θα γίνει κανονικά. Προς το παρόν δεν έχουμε πρόβλημα εδώ.

Εμείς ως διοίκηση ενημερώσαμε ήδη την Ένωση ότι υπάρχουν λίγες πιθανότητες να μην μπορέσουμε να φύγουμε, όμως όπως δείχνουν τα πράγματα θα αναχωρήσουμε κανονικά».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι νεοαποκτηθέντες Κορδονούρης, Χαλκιαδάκης, Παπαχρήστος και Πατελής συμπεριλήφθησαν στην αποστολή, μια και εκδόθηκαν τα δελτία τους και έτσι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα