Νέα ανατροπή για Σένατορς

Για πολλοστή φορά οι Ότουα Σένατορς πήραν βαθμούς σε… χαμένο παιχνίδι κερδίζοντας στα πέναλτι τους Νιου Γιορκ Ρέιντζερς έπειτα από το 4-4 της κανονικής διάρκειας.

Οι «πρωτευουσιάνοι» άνοιξαν το σκορ στην πρώτη περίοδο με τον Chris Neil, αλλά στην δεύτερη οι Ryan Callahan και Brad Richards ανέτρεψαν το σκορ με δύο γκολ σε power play. Μάλιστα, οι Νεοϋορκέζοι

προηγήθηκαν με 4-1 στην αρχή της τρίτης περιόδου, αφού ο Richards συμπλήρωσε δύο τέρματα και ο Marian Gaborik βρήκε επίσης δίχτυα.

Ο αρχηγός των Σένατορς, Jason Spezza, μείωσε γρήγορα σε 4-2 και μεταγενέστερα σε 4-3. Μόλις 2:50 πριν την λήξη, ο Milan Michalek ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην παράταση. Αυτή δεν είχε γκολ, αλλά στα πέναλτι ο Michalek παρέμεινε… ζεστός και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στην ομάδα της Οτάβας.

Πλέον, οι Σένατορς έχουν δώδεκα βαθμούς και βρέθηκαν στην πέμπτη θέση της ανατολικής περιφέρειας. Από την άλλη, οι Ρέιντζερς «ανέβηκαν» στους εννέα.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα