Νέα επιτροπή και εκλογές στην Καβάλα

Η επταμελής επιτροπή που θα αναλάβει το «τρέξιμο» του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καβάλας - μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών στον Ερασιτέχνη - αναδείχτηκε στην γενική συνέλευση των «αργοναυτών».

Συγκεκριμένα την επιτροπή αποτελούν οι Χαράλαμπος Κουφατζής, Γεώργιος Γραμμένος, Κώστας Νάνος, Αστέριος Ζήκος, Βασίλης Βακιρτζής, Ιωάννης Μακρίδης και Πέτρος Πετρόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ακούστηκαν πολλά επικριτικά σχόλια κατά του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου για την στάση

που κράτησε στην δικαστική... περιπέτεια της μακεδονικής ομάδας.

Παράλληλα, καταγράφηκαν αιχμές κατά του προέδρου του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, Χρήστου Ρέμμου, από τον οποίο οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών, ζήτησαν άμεσα την διεξαγωγή εκλογών και την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Να σημειωθεί ότι στην γενική συνέλευση το παρών έδωσαν περίπου 200 φίλαθλοι, εκπρόσωποι των συνδέσμων φιλάθωλν «Γαλάζιοι Αργοναύτες» και της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας καθώς και εκπρόσωποι των βετεράνων του ΑΟΚ.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook κάντε LIKE στο Οnsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα