Νέα «γκέλα» για Μπάρτσα και… αντίο τίτλος

Την ήττα με 3-2 από την Οσασούνα γνώρισε η Μπαρτσελόνα η οποία παρέμεινε επτά βαθμούς μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης με ένα παιχνίδι παραπάνω.

Οι λιγοστές ελπίδες που είχε η Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του τίτλου φαίνεται πως εξανεμίστηκαν στο «Ρέινο ντε Ναβάρα» όπου η Οσασούνα ύστερα από πέντε χρόνια κατάφερε να επιβληθεί των «μπλαουγκράνα» επικρατώντας 3-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Λέκιτς ο οποίος στα πρώτα 22 λεπτά, είχε σκοράρει δύο φορές και έδωσε τεράστιο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. Στο 5’ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 22’ εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική

αντεπίθεση που έβγαλε η ομάδα του και με κοντινή προβολή έκανε το 2-0.

Στην έναρξη της επανάληψης η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα μπήκε ξανά στο παιχνίδι, καθώς ο Σάντσες στο 51’ μείωσε σε 2-1. Πέντε λεπτά αργότερα όμως, ο Γκαρσία έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους και έδειχνε να καθαρίζει το παιχνίδι.

Στο 73’ οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν με πολύ ωραίο σουτ του Τέγιο που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Η Μπαρτσελόνα λίγο αργότερα πέτυχε και άλλο τέρμα, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεζ, Μπερτράν, Σέρχιο, Φλάνιο, Ραϊτάλα, Νεκουνάμ, Πουνιάλ, Σεγιούδο, Ραούλ Γκαρσία (90’ Νταμιά), Νίνο (78’ Λόλο), Λέκιτς (70’ Ιμπραΐμα).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντέζ, Άλβες, Πικέ (70’ Φάμπρεγκας), Πουγιόλ (46’ Κουένκα), Αμπιντάλ, Αλκαντάρα, Μασεράνο, Ρομπέρτο, Σάντσεζ, Μέσι, Πέδρο (46’ Τέγιο)

Keywords
Τυχαία Θέματα