Νέα παράταση για τον Ηρακλή

19:37 9/3/2012 - Πηγή: OnSports

Αναβολή τριών εβδομάδων πήρε η υπόθεση του Ηρακλή από τον αθλητικό δικαστή.

Νέα αναβολή, αυτή τη φορά τριών εβδομάδων, πήρε από τον αθλητικό δικαστή ο Ηρακλής για την υπόθεση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του προς του Γκόρτσανιουκ και Κραλ.

Οι «κυανόλευκοι» είχαν ήδη εξασφαλίσει αναβολή για τις 27 Μαρτίου της αίτησης ανάκλησης της απόφασης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στα χέρια της οποία είναι ουσιαστικά πλέον

η υπόθεση του «Γηραιού».

Αναλυτικά, οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή:

• Δεν επιβάλλει πρόσθετη ποινή στον αθλητή του σωματείου ΠΑΟΚ/ΤΑΠ Ιβάν Μπορόβνιακ πέρα της ήδη εκτιθείσας μιας αγωνιστικής για την συμπεριφορά του στον αγώνα ΑΣ Άρης - ΠΑΟΚ της 2/3/2012 στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Επίσης απαλλάσσει το σωματείο ΠΑΟΚ/ΤΑΠ.
Για τον ίδιο αγώνα επιβάλλει στο σωματείο ΑΣ Άρης/ΤΑΠ χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1000) ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του.

• Αναβολή για την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 και ώρα 15:00 για την υπόθεση της ΕΑ Πατρών/ΤΑΠ, η οποία είχε κληθεί επειδή δεν έχει καταβάλλει ληξιπρόθεσμη οφειλή σε πετοσφαιριστή της.

• Αναβολή για την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 και ώρα 15:00 για την υπόθεση του ΓΣ Ηρακλή/ΤΑΠ, ο οποίος είχε κληθεί επειδή δεν έχει καταβάλλει ληξιπρόθεσμες οφειλές σε πετοσφαιριστές του.

• Στο σωματείο Ολυμπιακός ΣΦΠ/ΤΑΠ χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 25/2/12 Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Keywords
Τυχαία Θέματα