Νέο Peugeot 107: Μία νέα αστική πρόταση

04:51 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Το 107 είναι ανανεωμένο, πιο μοντέρνο και ακόμη περισσότερο αυτοκίνητο πόλης, αποτελώντας μια έξυπνη απάντηση στην ανάγκη για αυτονομία, ανεξαρτησία και ελευθερία.

Ο απλός και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του, εμπνέεται από την νέα εμφάνιση της Peugeot και αποτελεί δύναμη έλξης. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην εμφάνισή του, χωρίς όμως συμβιβασμούς αναφορικά με τα πλεονεκτήματά του στην

μετακίνηση στην πόλη, καθώς έχει γίνει ακόμη πιο πρακτικό και οικονομικό.

Το Peugeot 107 εξελίσσεται και εμπλουτίζεται με μία ανανεωμένη γκάμα, ειδικές εκδόσεις και νέο εξοπλισμό, για να μπορέσει να ανταποκρίνεται με τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Όπως τα περισσότερα αυτοκίνητα στην κατηγορία του, το 107 είναι συχνά το δεύτερο ή τρίτο αυτοκίνητο σε ένα νοικοκυριό. Από την άλλη μεριά, ξεχωρίζει από την κατηγορία του με μια ακόμη πιο έντονη γυναικεία βάση καταναλωτών και προσελκύει ένα μεγαλύτερο ποσοστό ελεύθερων ανθρώπων.

Η ικανοποίηση που προσφέρει, μέσω της ευελιξίας του, της οδηγικής απόλαυσης και της οικονομίας είναι πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας του. Μετά την κατασκευή περισσότερων από 665.000 αυτοκινήτων έως το τέλος του 2011, το 107 γράφει τώρα ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του. Ο σκοπός του: να αναπτύξει περισσότερο τα πλεονεκτήματά τους σε μία ανταγωνιστικά αυξανόμενηκατηγορία.

Με εντελώς ανασχεδιασμένη εμφάνιση εμπρός αλλά τις ίδιες διαστάσεις, το 107 υιοθετεί τον νέο σχεδιαστικό ύφος της Peugeot, με εμφάνιση που είναι απλή και εκλεπτυσμένη, απόλυτα ταιριαστή με το μηχανικό σύνολο, διατηρώντας τις μικρές διαστάσεις.

Στο νέο, πιο καμπύλο καπό υπάρχει το νέο λογότυπο της εταιρίας, έτσι ώστε οι «νευρώσεις» στο σχήμα να πλαισιώνουν το νέο λιοντάρι και το πλαίσιο του αριθμού κυκλοφορίας.. Η νέα γρίλια του ψυγείου, είναι στην χαρακτηριστική μορφή κυψέλης του 107, και σχηματίζει ένα λεπτό και ξεχωριστό σχήμα σαν «χαμόγελο».

Το 107 υιοθετεί μια νέα οπτική ταυτότητα εμπρός μέσω των φώτων ημέρας LED που τονίζουν τα πλευρικά προστατευτικά, και - ανάλογα με την έκδοση – προβολείς ομίχλης με χρωμιωμένο πλαίσιο.Όλα αυτά τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα με μεγάλη φροντίδα, συνδέονται με μια κομψή γραμμή κατωφλίου και νέες διακοσμήσεις, δίνοντας στο 107 μια νέα ταυτότητα, περισσότερο μοντέρνα.

Επιπλέον, η γκάμα των χρωμάτων ενισχύεται με την προσθήκη ενός νέου αποκλειστικού χρώματος «Plum», που είναι μοντέρνο και ελκυστικό, και ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα του.Ο νέος συνδυασμός χρωμάτων «Mistral» στο εσωτερικό, οι νέες ταπετσαρίες καθισμάτων «Manhattan» και οι δίχρωμες επενδύσεις στο ταμπλό και τις πόρτες, που τώρα είναι απλά μαύρες, βελτιώνουν την ποιότητα του χώρου επιβατών και δίνουν μια περισσότερο ευχάριστη αίσθηση.

Υπάρχει και νέος εξοπλισμός άνεσης, όπως : Το ηχοσύστημα CD έχει 2 επιπλέον ηχεία στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοσηΈνα νέο ηχοσύστημα PC Bluetooth CD διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό, καισυνδυάζεται με 2 επιπλέον ηχεία, προσφέροντας συνδέσεις USB, MP3 κα

Keywords
Τυχαία Θέματα