Χατζηνικολάου: «Δύσκολες συνθήκες»

02:46 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Σε… περίπατο μετέτρεψε την εντός έδρας αναμέτρησή της με τους Τιτάνες Δράμας, πρώτη για το 2012, η Κομοτηνή.

Οι παίκτες του Θανάση Χατζηνικολάου δεν έδειξαν επηρεασμένοι ούτε από τη διακοπή του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής, ελέω των γιορτών, ούτε από τις άσχημες συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να προετοιμάζονται. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο νεαρός τεχνικός ανέφερε στο blog του ΓΑΣ: «Το πιο δύσκολο παιχνίδι,

παραδοσιακά, είναι το πρώτο μετά γιορτές. Δεν κάναμε καλή προπόνηση, ωστόσο δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα από το πρώτο δευτερόλεπτο κι έτσι το παιχνίδι εξελίχθηκε καλά. Ελπίζω να πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Στη συνέχεια, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις προπονήσεις της ομάδας του, που διεξάγονται μετ’ εμποδίων: «Πιο πολύ κρύο κάνει έξω ή μέσα; Μάλλον μέσα στο κλειστό… Επί δύο ημέρες δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση επειδή το γήπεδο είχε γεμίσει νερό. Οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες. Ελπίζουμε να σταθούν στο πλευρό μας και ο δήμος και ο κόσμος, για να μπορέσουμε να καλυτερεύσουμε οι συνθήκες. Δεν έχουμε και την καλύτερη διαφήμιση, δεν είναι ωραίο οι αντίπαλοι και οι διαιτητές να φεύγουν χωρίς μπάνιο, αφού δεν έχει ζεστό νερό».

Ερωτηθείς για το επόμενο παιχνίδι της Κομοτηνής, κόντρα στη Δόξα Πεύκων, απάντησε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το δυνατόν καλύτερα και μάλιστα εκτός έδρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα