Νέο Volkswagen CC

Η Kosmocar, η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen, ανακοινώνει την έλευση του νέου CC στην ελληνική αγορά.

Το CC αποτέλεσε το πρώτο 4θυρο, 4θέσιο Coupe αυτοκίνητο στην κατηγορία των μεσαίων αυτοκινήτων συνδυάζοντας το μοναδικό στυλ, τις επιδόσεις και την οδηγική ευχαρίστηση ενός Coupe, με την κορυφαία άνεση και πρακτικότητα μιας κλασικής λιμουζίνας.

Ο συνδυασμός αυτός, πριν από τέσσερα χρόνια δημιούργησε μία ξεχωριστή υποκατηγορία, αυτή των «4θυρων

Coupe» η οποία έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στο πέρασμα του χρόνου. Με ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω μέρος, ακολουθώντας το σύγχρονο σχεδιαστικό «DNA» της Volkswagen, κορυφαία υλικά στο εσωτερικό και πολλές τεχνολογικές καινοτομίες, το νέο CC προσεγγίζει ακόμα περισσότερο τα αυτοκίνητα της πολυτελούς κατηγορίας.

Αξιοσημείωτη είναι η πρόοδος στη μείωση του θορύβου σε σύγκριση με την πρώτη σειρά CC και τον ανταγωνισμό. Επετεύχθη σημαντική μείωση, με την προσθήκη ηχομονωτικών υλικών σε όλο το αμάξωμα, κάτω από αυτό αλλά και στους θόλους των τροχών, ενώ οι βάσεις στήριξης του κιβωτίου ταχυτήτων είναι κατασκευασμένες από ένα νέο υλικό για απόλυτη απόσβεση του θορύβου. Πρόσθετα μονωτικά υλικά χρησιμοποιούνται επίσης στο ταμπλό και το παρμπρίζ. Το τελευταίο είναι εξοπλισμένο με ένα επιπλέον στρώμα ηχομονωτικού φιλμ.

Σημαντικά αναβαθμισμένος είναι και ο στάνταρ εξοπλισμός, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, σύστημα ανίχνευσης κόπωσης οδηγού, προβολείς Bi-xenon, πίσω φώτα LED, καθώς και νέο σύστημα αυτόματου διζωνικού κλιματισμού. Το νέο Volkswagen CC διατίθεται σε ένα επίπεδο εξοπλισμού και με δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών κινητήρων, δύο βενζίνης ( TSI 1,8 και 2,0 με 160 και 210 ίππους αντίστοιχα) και έναν δίλιτρο diesel με 140 ίππους. Η αρχική τιμή του μοντέλου (1,8 TSI) είναι τα 28.500€.

Keywords
Τυχαία Θέματα