Νέο fund φέρνει ο Τσάκας!

12:13 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Νέο Άραβα επενδυτή φέρνει στον Παναθηναϊκό ο Βλάσης Τσάκας, όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τονίζοντας ότι το fund που εκπροσωπεί είναι πίσω από τα… περίφημα 15 εκατ. ευρώ!

Τα 15 εκατομμύρια ευρώ ή, για την ακρίβεια, το έγγραφο που έχει κατατεθεί στην Τράπεζα Πειραιώς «κρύβουν» από πίσω τους τον Βλάση Τσάκα! Για την ακρίβεια, ο συγκεκριμένος

φέρεται να εκπροσωπεί νέο fund και δη Άραβα επενδυτή, που σκοπεύει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Δεν είναι δικά μου τα χρήματα, ανήκουν σε επενδυτικό fund που εκπροσωπώ όμως. Η ουκρανική τράπεζα ήταν διαμεσολαβήτρια. Αποστείλαμε ένα commitment 15 εκατ. ευρώ, αυτό δηλαδή που είχε απαιτήσει η πλευρά Βαρδινογιάννη για να παραχωρήσει τις μετοχές της. Η Τράπεζα Πειραιώς το αξιολογεί και εντός της ημέρας θα έχουμε τις τελικές εκτιμήσεις. Οι όροι είναι να γίνει η μεταβίβαση των μετοχών και να συμμετέχουμε στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που θα γίνει στις 9 του μήνα με το ποσοστό που θα έχουμε πάρει. Αυτά που υπάρχουν μέχρι στιγμής στον Τύπο, συμφωνούμε απόλυτα, επιθυμούμε όμως οι παλιοί μέτοχοι να ασκήσουν το δικαίωμα τους, να γίνει ο ΠΑΟ ισχυρός και να τον πάμε στην επόμενη ημέρα. Τα αδιάθετα χρήματα θα κατατεθούν με την μορφή χορηγίας», είπε αρχικά ο Βλάσης Τσάκας μιλώντας στον αέρα του Sentra 103,3.

Για να συνεχίσει: «Χρησιμοποιήσαμε εντολοδόχο κυπριακή εταιρία δικών μας συμφερόντων για να μην αποκαλυφθεί το όνομα του επενδυτή μέχρι να υπάρξει οριστική συμφωνία. Ο επενδυτής είναι Άραβας, αλλά δεν θέλουμε να διαφημιστεί κανείς. Πρόκειται για πρόσωπο μεγάλου βεληνεκούς, όλοι θα τον ξέρουν. Τα πάντα είναι πεντακάθαρα».

Όσο για το αν αισθάνεται αισιόδοξος για την εξέλιξη αλλά και το ποιος είναι ο Άραβας που εκπροσωπεί; «Δεν φοβάμαι τίποτα, αλλά εδώ είναι Ελλάδα. Μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο. Η διαδικασία είναι η πλέον ενδεδειγμένη. Μιλάμε για ένα deal εν εξελίξει. Δεν προλαβαίνουμε να πάμε ως μεγαλομέτοχοι την Παρασκευή. Θέλουμε ο Άραβας επενδυτής να είναι παρών στο γήπεδο με τον Ολυμπιακό. Μόλις υπάρξει οριστική συμφωνία θα ανακοινωθεί το όνομά του. Δεν είναι κανένα από αυτά που έχουν γραφτεί», απάντησε.

Ο Βλάσης Τσάκας τοποθετήθηκε και για την επικείμενη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας: «Εμένα με ενδιέφερε να μου πει η Πειραιώς ότι έφτασε ένα χαρτί όπως το είχαμε παραγγείλει στην τράπεζά μας. Χαίρομαι που υπάρχουν πολλοί που ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό και που διαβάζω ότι υπάρχει η θέληση ο καθένας να βάλει τα χρήματα που του αναλογεί για να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πανίσχυρο. Μακάρι να είναι μέσα και ο κ. Αλαφούζος. Πιστεύω ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη θα εκπροσωπηθεί την Παρασκευή».

Τέλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει την πεποίθηση ότι το «τριφύλλι» θα πανηγυρίσει τον φετινό τίτλο και μάλιστα απέναντι στον αιώνμιο αντίπαλό του, σχολιάζοντας με νόημα: «Το πρωτάθλημα θα το πανηγυρίσουμε στο ματς με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ. Σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ θα δείξουμε και χωρίς τον Λέτο ότι ο Παναθηναϊκός έχει ψυχή».

Keywords
Τυχαία Θέματα