Νέο ρεκόρ ταχύτερου σουτ για Chara

Ο Zdeno Chara θα είναι αρχηγός στο κυριακάτικο All-Star Game, αλλά πρωταγωνίστησε με νέο ρεκόρ ταχύτερου σουτ στις σαββατιάτικες (28/01) δοκιμασίες των επίλεκτων του NHL.

O διεθνής Σλοβάκος αμυντικός εξαπέλυσε το puck στην...ειδικά διαμορφωμένη εστία με ταχύτητα 173.8 km/h! Έτσι ξεπέρασε το δικό του 170.4 km/h που σημείωσε πέρυσι στο All-Star Game της Καρολάινα.

{youtube}yU5CErrJCpk{/youtube}

Συνολικά

οι Team Chara και Team Alfredsson διαγωνίστηκαν σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες στην Οτάβα. Ο αρχηγός των Σένατορς ήταν αυτός που επικράτησε με συνολική βαθμολογία 21-12 και χαροποίησε το κοινό.

Στο πλαίσιο των δοκιμασιών, ο Patrick Kane των Σικάγο Μπλάκχοκς φόρεσε στολή... σούπερμαν για να εκτελέσει breakaway. Πάντως είχε «ανταγωνισμό» από τον Corey Perry που πέταξε γάντια και... μπαστούνι, έβγαλε ένα μικροσκοπικό μπαστούνι και... σκόραρε!

{youtube}xvTfiH8MKP4{/youtube}

{youtube}D27bjwgBGPw{/youtube}

Ταχύτερος αναδείχθηκε ο Colin Greening των Ότουα Σένατορς, αν και χρειάστηκε... βίντεο για να φανεί η διαφορά του από τον Carl Hagelin των Νιου Γιορκ Ρέιντζερς στην σχετική δοκιμασία. Ακόμα, ο Matt Read, rookie των Φιλαδέλφεια Φλάιερς πρώτευσε στην ευστοχία, ενώ η ομάδα του Alfredsson κυριάρχησε στις εκτελέσεις πέναλτι, οι οποίες έκριναν τον τελικό νικητή.

{youtube}5TnnohSzTzs{/youtube}

{youtube}Ki9YhZR-SSQ{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα