Νίκη χωρίς πρόκριση για την Εθνική

Η Εθνική ανδρών επικράτησε με 10-9 της Ρουμανίας, αλλά δεν πήρε τη διαφορά των τριών γκολ που θα την «έστελνε» στα τελικά του World League.

Η νίκη με ένα γκολ διαφορά δεν έφτανε στην Εθνική ανδρών για να της χαρίσει την πρόκριση στην τελική φάση του World

League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε της Ρουμανίας με 10-9 στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, χρειαζόταν ωστόσο νίκη με τρία τέρματα για να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Το +1 την άφησε δεύτερη στο γκρουπ, με την Ισπανία να παίρνει το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης στο Άλμα Άτι (12-17 Ιουνίου).

Το τρίτο 8λεπτο ήταν εκείνο που αποδείχθηκε καταστροφικό για την Εθνική, η οποία, αν και πήρε την επιθυμητή διαφορά στο πρώτο μισό του παιχνιδιού (8-5), δεν κατάφερε να τη διατηρήσει λόγω της αστοχίας της.

Τα 8λεπτα: 3-3, 5-2, 1-2, 1-2.

Ελλάδα (Ντράγκαν Άντριτς): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης, Μιράλης 1, Κοκκινάκης 1, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος 1, Αφρουδάκης Χρ. 1, Δελακάς, Αφρουδάκης Γ. 2, Φουντούλης Ι. 2, Μουρίκης 2, Βουλγαράκης, Καραμπέτσος

Ρουμανία (Ίστβαν Κόβακς): Στοϊνέσκου, Ράντου 3, Νεγκρεάν, Ντιακόνου, Ιόσιπ 1, Μπουσίλα 1, Ματέι 2, Τσιοβεάνου, Γκοάμτα 1, Γκοσποντίνοφ, Γκίμπαν 1, Κάνταρ, Γκιόργκε

Keywords
Τυχαία Θέματα