Νίκησε Αετό Σκύδρας και αντιξοότητες

Μπορεί να χρειάστηκε να φτάσει στο γήπεδο με… ταξί, αφού το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή χάλασε έξω από τα Γιαννιτσά, μπορεί να είδε τον ουραγό της βαθμολογίας και άποντο μέχρι τώρα Αετό Σκύδρας να ετοιμάζεται να κάνει την έκπληξη, αλλά ο Εθνικός Γαζώρου στο τέλος αποκατέστησε την… τάξη.

Με ένα γ κολ στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη στη Σκύδρα με 2-1 επί του τοπικού Αετού και έκοψε τη… χαρά της Καλαμαριάς που πίστεψε πως θα τον «πιάσει» στην κορυφή της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου της Football League 2.

Οι

Σερραίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 13ο λεπτό όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με δυνατό σουτ του Θεοδωρίδη.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (50’) ο Χαριτίδης με κοντινό σουτ νίκησε τον Ραβούση και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Εθνικός έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ σε δύο τετ-α-τετ των Πεχλιβανίδη και Μαχαιρούδη με τον γκολκίπερ Γιαννιώτη, όμως ό,τι δεν κατάφεραν αυτοί το πέτυχε ο Μαχαιρούδης στο 92’ λυτρώνοντας την ομάδα του.

Ηταν ένας ωραίος συνδυασμός Πεχλιβανίδη – Χαριτίδη, ο τελευταίος έκανε το σουτ, ο Ραβούσης απέκρουσε, αλλά δεν σιγούρεψε τη μπαλιά, με αποτέλεσμα να πάρει τη μπάλα ο Μαχαιρίδης και με κοντινό σουτ να γράψει το τελικό 1-2 και να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, διατηρώντας την στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου.

Το γκολ τους αφύπνισε και βγήκαν μπροστά δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ που όμως δεν ευοδώθηκαν.

AETOΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: Ραβούσης, Κυριακίδης, Μαργιορίδης, Πασχώνης, Παπαστεργίου, Μπρέγκου, Χαλιλάι, Χαρμάνας, Σαπανίδης, Μαντζιούνης, Θεοδωρίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Γιαννιώτης, Αραμπατζής, Αγγελόπουλος (25’ Πεχλιβανίδης), Αβραμίδης, Γαλακτερός, Κότσιας, Αγγος (85’ Παπάζογλου), Κουκούτσης, Χαριτίδης (90’+ Ταρπινίδης, Μαχαιρούδης, Κρυστάλλης).

Keywords
Τυχαία Θέματα